Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Zugligeti út 60.

1121 Budapest

Kövess minket

Szájsebészet

Szájsebészet - SoulDental Fogászat

Mivel foglalkozik a szájsebészet?

A szájsebészeti beavatkozások olyan kis- és nagyműtéti beavatkozások, amelyek speciális szaktudást és megfelelő szakképesítést igényelnek. Sokszor önmagukban nyújtanak megoldást, de gyakran kiegészítő kezelései egyéb fogazati problémák sikeres ellátásának.

Már egyszerű fogászati kezelésektől is, de a szájsebészeti kezelésektől különösen tartanak az emberek. Pedig a modern fogászati technikáknak és tapasztalt szájsebészeinknek hála, ma már a különböző foghúzások, komolyabb szájsebészeti beavatkozások is teljesen fájdalommentesek.

Bár az emberek alapvetően nem erről álmodnak, amikor belépnek a rendelő ajtaján, de előfordul, hogy szükség van műtéti beavatkozásra. Sok esetben a diagnózis során derül ki, hogy  egy-egy fogászati probléma esetében szájsebészeti megoldásra is szükség van.  Van azonban, hogy a fogszabályozás során derül ki,  de logopédus tanácsára is keresnek fel minket ajak- nyelvfék metszés szükségességével.

Legyen szó egyszerű foghúzásról,  vagy szájsebészeti fogeltávolításról, bölcsességfogak eltávolításáról, parodontológiai műtétrőlfogbeültetésről, implantációról, ínyplasztikáról korszerű technológiánkkal és szakértelmünkkel itt helyben tudunk megoldást nyújtani ezekre a problémákra. Végzünk csontpótló műtéteket, arcüregemelést, de szájüregi lágyrész és lézerműtéteket is.

 

Gyermekek szájsebészet

A gyerekeknek is lehet szüksége szájsebészeti beavatkozásra. Kisebb foghúzásokat megoldunk gyermekfogászatunkon – DentalKópé – A mesebeli gyerekfogászat, de a komolyabb beavatkozásokat felnőttfogászati rendelőnkben tapasztalt szájsebész végzi. Melyek ezek? Fogsérülés ellátása, műtéti fogeltávolítás, ajak-nyelvfék metszés. 

Modern eszközpark és diagnosztikai háttér

Fogászati rendelőnk modern eszközparkkal, sebészeti lézertechnológiával, és széleskörű diagnosztikai háttérrel rendelkezik.

Innovatív rendelő révén nyitottak vagyunk a modern sebészeti technológiák irányában, implantációink során gyakran alkalmazzuk a digitális számítógépes tervezést követő navigált sebészetet.

 

A beavatkozásokat minden esetben egy konzultáció és diagnosztikai vizsgálatok előzik meg.

Az első  konzultáció során a betegek nagy része még félelemmel és szorongással érkezik, de ez az esetek többségében teljesen megszűnik az orvos és páciens között létrejövő bizalom hatására.
Modern szájsebészeti rendelőink és eszközeink révén a SoulDental Fogászati Központ szájsebészei és fogorvosai garantálni tudják a teljesen fájdalommentes  és szakszerű beavatkozásokat.
A beavatkozásról és kockázatairól pontos leírást kap a páciens és csak az írásos beleegyezésével végezzük el a műtéteket.
Oldalunkon elérhetőek olyan letölthető anyagok, melyek segítségül szolgálnak a páciensek számára a műtétről, az azt megelőző, és a műtétet követő teendőkről.

Nézzük most részletesen, hogy melyek azok a szájsebészeti műtétek, amelyekkel fogászati rendelőnk foglalkozik.

A SoulDental Fogászat exkluzív környezetben, modern eszközparkkal és diagnosztikai háttérrel várja pácienseit. Szájsebészeink mindent megtesznek azért, hogy minden igényt kielégítő kezelésben részesítsék Önt.

Kérdése van? Írja meg!

    Időpontkérés

    Témák, amik érdekelhetik