ELÉRHETŐSÉG

1121 Budapest, Zugligeti út 60.

Te..: +36 30 228 3199

NYITVATARTÁS

NYITVATARTÁS:

H. – P.: 08- 20

Sz.: 08-11  Csak időpont!

V.:  ZÁRVA!

Legutóbbi bejegyzések

Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Zugligeti út 60.

1121 Budapest

Kövess minket

Rólunk

2002-ben kezünk alatt újjászületett a DentalCoop fogászat. A magánéletben férj és feleségként sikerült egy harmonikus családot teremtenünk, ez a családias légkör árad rendelőnkben is. Magunk köré álmodtunk egy kiváló specialistákból álló csapatot, akik segítségével megtaláljuk a legjobb megoldást az Ön fogászati problémájára. Szájsebészünk, gyökérkezelő fogszakorvosunk, gyermekfogorvosunk, fogszabályozó fogszakorvosunk és esztétikai specialistánk naprakész a fogorvoslásban, hiszen állandó jelleggel képzik magukat, ahogy rendelőnkbe is folyamatosan vezetjük be az újdonságokat. Modern eszközökkel, digitális panoráma röntgennel felszerelt klinikánkon team munkában dolgozunk, így garantáljuk a területenkénti profizmust, elhivatottságot.

Csapatunk

Az évek során sikerült egy tapasztalt csapatot építenünk, akik segítségével családias hangulatú, elegáns rendelőnkben professzionális szolgáltatást nyújtunk pácienseink számára. Az elmúlt 16 évben folyamatosan fejlődtünk, megújultunk, gyarapodtunk. A mára már 33 főből álló, két helyszínen működő csapatunkban jelenleg 7 felnőttfogorvos és 7 gyermekfogorvos dolgozik.

Recepciósaink
Fogorvosaink
Dentálhigiénikusaink
 • RECEPCIÓSAINK

   

   

  Ők, azok, akik elsőként segítenek Önnek.

  Velük beszél telefonon, ők adnak időpontot,  fogadják érkezéskor, segítenek az apróbb cseprőbb problémák megoldásában, és ők végzik el a szolgáltatásunk igénybevételéhez szükséges adminisztratív feladatokat.

 • FOGORVOSAINK – A mosoly szakértői

   

   

  A jelenleg 7 főből álló orvoscsapatunk kiemelt figyelmet fordít a csapatmunkára, a szakmai fejlődésre és az empatikus, türelmes hozzáállásra. Egytől egyig szakterületük kiemelkedő szakembere, ami kiváló alapot ad a szakmai teammunkára.

 • DENTÁLHIGIÉNIKUSAINK

   

   

  Akik munkája nélkül nem tudnánk azt a szakmai színvonalat megteremteni, amit célul tűztünk ki magunk elé. Nem csak fogászati asszisztensi végzettséggel rendelkeznek,  hanem dentálhigiénikusként szájhigiéniai kezeléseket és tanácsadást is végeznek.

Fogászatunkon az élet …

Ha egy vidám, jó hangulatú fogászatot keres, jó helyen jár!

 

Munkánk során nem csak a professzionalitásra, minőségre, szakmai fejlődésre fordítunk figyelmet, hanem arra is, hogy a kezelések minél kevesebb stresszt, szorongást okozzanak Pácienseinknek.

Talán Ön is azok közé tartozik, akik félnek a fogászati kezelésektől?

A fogászatunkon tapasztalt oldott légkör, az empatikus és türelmes hozzáállás, még mindenkit átsegített a nehézségeken. Egy hely, ahol nem csak fogászati problémájára talál megoldást, de a fogászati kezelésekhez való viszonya is újjászületik.