Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Bimbó út 139/B

1026 Budapest

Kövess minket

Rólunk

2002-ben nyitottuk meg fogászatunkat a Zugligeti úton és azóta töretlenül fejlődünk, megújulunk. Az elmúlt évek alatt sok minden történt, de egy biztos, jól ismert csapatunk, szakmai attitűdünk, minőségi szolgáltatásunk továbbra is változatlan maradt.

 

Történetünk

2018-ban – az egyre jobban felmerülő igényekre reagálva – az országban elsőként a Szépvölgyi Irodaparkban megnyitottuk önálló gyermekfogászati magánrendelőnket “DentalKópé – A mesebeli gyerekfogászat” néven. Színes, játékos hangulatú rendelőnkbe mesevilágot idéző hangulatot varázsoltunk, így a legapróbbak is olyan szívesen járnak fogászatunkra, mintha csak játszóházba mennének.

A 2020-as évben nevet változtattunk, és a DentalCoop nevet magunk mögött hagyva SoulDental néven működünk tovább. 

2023-ban pedig a rendelőnknek kezdetektől otthont adó Zugligeti úti épületből egy önálló, saját tulajdonú ingatlanba költöztünk. Ebben a Bimbó úti épületben, amely jelenleg is otthont ad fogászati központunknak végre sikerült saját elképzeléseink szerinti, minden páciensigényt kielégítő, elegáns, ám mégis családias hangulatú fogászatot varázsolnunk.

 

Magasan képzett szakorvosi csapatunk és innovatív eszközeink segítségével a fogászat minden szakterületén a legmagasabb színtű ellátást nyújtjuk. Szolgáltatásunk kínálata lefedi a legfiatalabbak beszoktatásától kezdve a legidősebbek igényeit is.
Kiváló specialistáink megtalálják a legjobb megoldást az Ön fogászati problémájára. Szájsebészeink, gyökérkezelő fogszakorvosaink, gyerekfogorvosaink, fogszabályozó fogszakorvosaink és esztétikai specialistáink naprakészek a fogorvoslásban, állandó jelleggel képzik magukat, ahogy rendelőnkbe is folyamatosan vezetjük be az újdonságokat. Modern eszközökkel felszerelt klinikánkon team munkában dolgozunk, így garantáljuk a területenkénti profizmust, elhivatottságot.

A mára már 34 főből álló, két helyszínen működő csapatunkban  jelenleg 7 felnőtt és 10 gyermekfogorvos dolgozik – akik ahogy nevünk is mutatja – elkötelezetten, szívvel és lélekkel végzik munkájukat.

Szeretettel várjuk!

Csapatunk

Az évek során tapasztalt csapatot építettünk, akik segítségével családias hangulatú, elegáns rendelőnkben professzionális szolgáltatást nyújtunk pácienseink számára.

Fogorvosaink
Dentálhigiénikusaink
Recepciósaink
 • FOGORVOSAINK – A mosoly szakértői

   

   

   

  A jelenleg 7 főből álló orvos csapatunk kiemelt figyelmet fordít a csapatmunkára, a szakmai fejlődésre és az empatikus, türelmes hozzáállásra. Egytől egyig szakterületük kiemelkedő szakembere, ami kiváló alapot ad a szakmai teammunkára.

 • DENTÁLHIGIÉNIKUSAINK

   

   

  Akik munkája nélkül nem tudnánk azt a szakmai színvonalat megteremteni, amit célul tűztünk ki magunk elé. Nem csak fogászati asszisztensi végzettséggel rendelkeznek,  hanem dentálhigiénikusként szájhigiéniai kezeléseket és tanácsadást is végeznek.

 • RECEPCIÓSAINK

   

   

   

  Ők, azok, akik elsőként segítenek Önnek.
  Velük beszél telefonon, ők adnak időpontot,  fogadják érkezéskor, segítenek az apróbb cseprőbb problémák megoldásában, és ők végzik el a szolgáltatásunk igénybevételéhez szükséges adminisztratív feladatokat.

Fogászatunkon az élet …

Egy vidám, jó hangulatú fogászatot keres?

Jó helyen jár!

 

Munkánk során nem csak a professzionalitásra, minőségre, szakmai fejlődésre fordítunk figyelmet, hanem arra is, hogy a kezelések minél kevesebb stresszt, szorongást okozzanak Pácienseinknek.

Talán Ön is azok közé tartozik, akik félnek a fogászati kezelésektől?

A fogászatunkon tapasztalt oldott légkör, az empatikus és türelmes hozzáállás, még mindenkit átsegített a nehézségeken. Egy hely, ahol nem csak fogászati problémájára talál megoldást, de a fogászati kezelésekhez való viszonya is újjászületik.

Beruházásaink, innovációink a fogászatban

Digitális panoráma röntgen, CBCT arcszkenner, mikroszkópos gyökérkezelés, navigációs  implantáció,  lézersebészet, ózonkezelés, mosolytervezés,  arc- és fogesztétikai beavatkozások, parodontális mikrosebészeti beavatkozások, és még rengeteg újítás megtalálható, elérhető fogászatunkon.

Fontos számunkra a világ, a hely, ahol élünk, dolgozunk

Társadalmi szerepvállalásunk

Szeretnénk egy jobb világban élni, egy jobb, fenntarthatóbb  rendszert  építeni, ahol tudatosan élünk emberi és természeti környezetünkben.
Fontos számunkra a  társadalmi felelősségtudat és a felelősségvállalás. A felelős gondolkodás és működés lehetőségeinkhez mérten igyekszünk tevékenységünk minden szintjén érvényesíteni.
Társadalmi felelősségvállalási stratégiánkat a munkatársak, pácienseink iránti felelősségen túl, a civil társadalom illetve a helyi problémák iránti elkötelezettség határozzák meg.

Hogy mit is jelent ez?
Igyekszünk érzékenyek maradni és reagálni lehetőségeinkhez mérten a környezeti, társadalmi problémákra, és támogatni azok helyi szinten történő kezelését.
A fenti elvekre építő társadalmi szerepvállalásunk legfontosabb pillérei a helyi gyermekintézmények támogatása, a szakterületünket érintő  preventív információk népszerűsítése, és megbecsülve gyönyörű helyen lévő fogászatunkat, közvetlen természeti környezetünk védelme, fejlesztése.
A fenntarthatóság jegyében előtérbe helyezzük a  szelektív hulladékgyűjtést, környezetünk, a természet és az ott élő állatok védelmét. Igyekszünk nyitott szemmel járni a világban, és a segítséget igénylő, hátránnyal küzdő csoportokat támogatni.
Társadalmi szerepvállalásunkat a térségünk civil, non-profit szereplőinek és közintézményeinek támogatásával,  illetve tevékeny cselekvéssel teljesítjük.

Amit mi gondolunk és teszünk a gyakorlatban a környezetvédelemért és fenntarthatóságért

A Föld napja - SoulDental Fogászat

Ahogy fent megfogalmaztuk, fontos számunkra a hely, a világ, ahol élünk, dolgozunk, ezért igyekszünk, hogy ökológiai lábnyomunk minél kisebb legyen.

Tudatosan elkezdtünk odafigyelni a fogyasztásunkra és a hulladék-felhalmozásunkra. Fogászatként is van lehetőségünk, hogy egy kis odafigyeléssel tegyünk valamit a Föld hulladékterhelésének csökkentése érdekében.
Mit teszünk mi azért hogy kevesebb hulladékot termeljünk?
Munkánk során számos eszköz higiéniai okokból ugyan egyszer használatos, de sokat teszünk annak érdekében hogy minimalizáljuk ezek mennyiségét.
Működésünket olyan szemlélettel alakítottuk ki, hogy csökkentsük a szelektívbe kerülő anyagok mennyiségét. Eldobható helyett sterilizálható, fertőtleníthető eszközöket használunk. Külön ügyelünk a fertőző hulladékok tárolására, elszállítására. Minden, ami fertőző hulladék /nyállal vagy vérrel kontaminál/ egy fogászati praxisban az erre a célra rendelt sárga zsákokban gyűjtjük, és elszállíttatjuk, ahol megfelelő módszerekkel ártalmatlanítják ezeket.
Kiemelten figyelünk a szelektív hulladékgyűjtésre.
Munkánk során számos szükséges eszközt használunk: fertőtlenítők, törlők, dobozok, fiolák, ezeket a szelektív hulladékgyűjtőbe tesszük. Az orvosi kesztyűk a veszélyes hulladékba kerülnek a csomagolással hozzánk került papírdobozok pedig a szelektívbe, ahogy a műtétekhez használt fiziológiás sóoldatok flakonjai is. Igyekszünk nem egyszer használatos, hanem strerilizálható eszközökkel dolgozni. Carpül fém fecskendőket alkalmazunk a Luer eldobható fecskendők helyett. A fogászati és dentálhigiénés kezelések során is figyelünk, hogy csak egy kesztyűt, egy nyálszívót, egy törlőkendőt és egy nyálkendőt használjunk, minden további eszköz, ami szükséges a kezeléshez fertőtleníthető, sterilizálható, ezáltal kisebb terhelést jelent környezetünkre. A fogászati kezelésekhez történő eszközelőkészítések során fém tálcákat és nem eldobhatókat használunk.
Akarjuk hinni, hogy cselekedetünk, szemléletünk egyben válasz is a Föld napjának kérdésére: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”

Nem csak a fogak beültetéséhez értünk!

Örökbefogadtuk a fogászatunk előtti kis területet.

A Föld napja alkalmából kedvet kaptunk, hogy ne csak foggyökereket ültessünk, hanem ezekkel e csodaszép növényekkel örvendeztessük meg magunkat, a Földet, és aki eljön hozzánk. Érdemes megnézni!
Nagyon szépen cseperednek növényeink.

Dobozolók lettünk!

Csatlakoztunk az idei Cipősdoboz kampányhoz.
December 18-án juttatuk el dobozainkat a Klebersberg kastélyban működő gyűjtőpontra, ahol azok első lépésként a gyűjtőpont karácsonyfája alá kerültek, hogy hamarosan útra keljenek, meglepetést és örömet szerezve sok-sok rászoruló kisgyereknek.

Szeretjük a kihívásokat!

A Kihívás Napját a Magyar Szabadidősport Szövetség rendezi a Nemzeti Sporthivatal támogatásával, azzal a céllal, hogy minél többen kapjanak kedvet a mozgáshoz és az egészséges életmódhoz.
Beneveztünk!

Hogy mi lett az eredménye?

CskAKofferdam névre keresztelt 8 fős csapatunk a munkahelyi kategória 177 indulója közül a 20. helyen végzett.