Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Zugligeti út 60.

1121 Budapest

Kövess minket

Rólunk

2002 óta működtetjük fogászatunkat elegáns, budai környezetben a Zugligeti úton. Családias hangulatú rendelőnkben magasan képzett szakorvosi csapatunk és innovatív eszközeink segítségével a fogászat minden szakterületén a legmagasabb színtű ellátást nyújtjuk. Szolgáltatásunk kínálata lefedi a legfiatalabbak beszoktatásától kezdve a legidősebbek igényeit is.

Kiváló specialistáink megtalálják a legjobb megoldást az Ön fogászati problémájára. Szájsebészeink, gyökérkezelő fogszakorvosaink, gyermekfogorvosaink, fogszabályozó fogszakorvosaink és esztétikai specialistáink naprakészek a fogorvoslásban, állandó jelleggel képzik magukat, ahogy rendelőnkbe is folyamatosan vezetjük be az újdonságokat. Modern eszközökkel felszerelt klinikánkon team munkában dolgozunk, így garantáljuk a területenkénti profizmust, elhivatottságot.

 

Az elmúlt 19 évben folyamatosan fejlődtünk, megújultunk. 2018-ban az országban elsőként nyitottuk meg önálló gyermekfogászati magánrendelőnket: “DentalKópé – A mesebeli gyerekfogászat” néven a Szépvölgyi Irodaparkban. Színes, játékos hangulatú rendelőnkbe mesevilágot idéző hangulatot varázsoltunk, így a legapróbbak is olyan szívesen járnak fogászatunkra, mintha csak játszóházba mennének.

Felnőttfogászatunk pedig a 2020-as évben nevet változtatott! A DentalCoop nevet magunk mögött hagyva SoulDental néven működünk tovább. Csak a nevünk változott, szolgáltatásunk színvonala nem! SoulDental fogászat néven továbbra is ugyanolyan színvonalas szolgáltatást nyújtunk, mint amit az elmúlt 19 évben megszokhatott, és joggal el is vár tőlünk. Jól ismert csapatunk, szakmai attitűdünk, minőségi szolgáltatásunk továbbra is változatlan marad.

Mára már 34 főből álló, két helyszínen működő csapatunkban  jelenleg 7 felnőtt és 7 gyermekfogorvos dolgozik. Elkötelezetten, szívvel és lélekkel végezzük munkánkat.

Szeretettel várjuk!

Csapatunk

Az évek során sikerült egy tapasztalt csapatot építenünk, akik segítségével családias hangulatú, elegáns rendelőnkben professzionális szolgáltatást nyújtunk pácienseink számára.

Fogorvosaink
Dentálhigiénikusaink
Recepciósaink
 • FOGORVOSAINK – A mosoly szakértői

   

   

   

  A jelenleg 7 főből álló orvoscsapatunk kiemelt figyelmet fordít a csapatmunkára, a szakmai fejlődésre és az empatikus, türelmes hozzáállásra. Egytől egyig szakterületük kiemelkedő szakembere, ami kiváló alapot ad a szakmai teammunkára.

 • DENTÁLHIGIÉNIKUSAINK

   

   

  Akik munkája nélkül nem tudnánk azt a szakmai színvonalat megteremteni, amit célul tűztünk ki magunk elé. Nem csak fogászati asszisztensi végzettséggel rendelkeznek,  hanem dentálhigiénikusként szájhigiéniai kezeléseket és tanácsadást is végeznek.

 • RECEPCIÓSAINK

   

   

   

  Ők, azok, akik elsőként segítenek Önnek.
  Velük beszél telefonon, ők adnak időpontot,  fogadják érkezéskor, segítenek az apróbb cseprőbb problémák megoldásában, és ők végzik el a szolgáltatásunk igénybevételéhez szükséges adminisztratív feladatokat.

Fogászatunkon az élet …

Egy vidám, jó hangulatú fogászatot keres?

Jó helyen jár!

 

Munkánk során nem csak a professzionalitásra, minőségre, szakmai fejlődésre fordítunk figyelmet, hanem arra is, hogy a kezelések minél kevesebb stresszt, szorongást okozzanak Pácienseinknek.

Talán Ön is azok közé tartozik, akik félnek a fogászati kezelésektől?

A fogászatunkon tapasztalt oldott légkör, az empatikus és türelmes hozzáállás, még mindenkit átsegített a nehézségeken. Egy hely, ahol nem csak fogászati problémájára talál megoldást, de a fogászati kezelésekhez való viszonya is újjászületik.

Beruházásaink, innovációink a fogászatban

Digitális panoráma röntgen, számítógépes navigált implantáció,  lézersebészet, ózonkezelés, mosolytervezés,  arc- és fogesztétikai beavatkozások, parodontális mikrosebészeti beavatkozások, és még rengeteg újítás megtalálható, elérhető nálunk.

Fontos számunkra a világ, a hely, ahol élünk, dolgozunk

Társadalmi szerepvállalásunk

Szeretnénk egy jobb világban élni, egy jobb, fenntarthatóbb  rendszert  építeni, ahol tudatosan élünk emberi és természeti környezetünkben.
Fontos számunkra a  társadalmi felelősségtudat és a felelősségvállalás. A felelős gondolkodás és működés lehetőségeinkhez mérten igyekszünk tevékenységünk minden szintjén érvényesíteni.
Társadalmi felelősségvállalási stratégiánkat a munkatársak, pácienseink iránti felelősségen túl, a civil társadalom illetve a helyi problémák iránti elkötelezettség határozzák meg.

Hogy mit is jelent ez?
Igyekszünk érzékenyek maradni és reagálni lehetőségeinkhez mérten a környezeti, társadalmi problémákra, és támogatni azok helyi szinten történő kezelését.
A fenti elvekre építő társadalmi szerepvállalásunk legfontosabb pillérei a helyi gyermekintézmények támogatása, a szakterületünket érintő  preventív információk népszerűsítése, és megbecsülve gyönyörű helyen lévő fogászatunkat, közvetlen természeti környezetünk védelme, fejlesztése.
A fenntarthatóság jegyében előtérbe helyezzük a  szelektív hulladékgyűjtést, környezetünk, a természet és az ott élő állatok védelmét. Igyekszünk nyitott szemmel járni a világban, és a segítséget igénylő, hátránnyal küzdő csoportokat támogatni.
Társadalmi szerepvállalásunkat a térségünk civil, non-profit szereplőinek és közintézményeinek támogatásával,  illetve tevékeny cselekvéssel teljesítjük.

Nem csak a fogak beültetéséhez értünk!

Örökbefogadtuk a fogászatunk előtti kis területet.

A Föld napja alkalmából kedvet kaptunk, hogy ne csak foggyökereket ültessünk, hanem ezekkel e csodaszép növényekkel örvendeztessük meg magunkat, a Földet, és aki eljön hozzánk. Érdemes megnézni!
Nagyon szépen cseperednek növényeink.