Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Zugligeti út 60.

1121 Budapest

Kövess minket

Ragyogóan fehér mosolyt szeretne? – Professzionális fogfehérítés

Ragyogóan fehér mosolyt szeretne? – Professzionális fogfehérítés

Nincs ezzel a vágyával egyedül. A fogfehérítési  eljárások iránt egyre nagyobb érdeklődés tapasztalható. Nem mindenkinek tökéletesen fehérek a fogai. Az, hogy kinek mennyire fehér, azaz világos az eredeti fogszíne, genetikai és életmódbeli tényezőktől függ.

A fogak színét azok a pigmentszemcsék határozzák meg, amelyek a fogzománcban, illetve az alatta található foganyagban helyezkednek el.
Azonban hiába alapvetően fehér a fogszínünk, sajnos a kor előrehaladtával ez is változhat, mert nagymértékben befolyásolja a fogak színét az olyan ételek és italok rendszeres fogyasztása, amiben mesterséges színezőanyag található. Az erős színező hatású élelmiszerek – például feketekávé, cékla – rendszeres fogyasztása szintén hátrányosan befolyásolja a fogak színét. A dohányzás szerepe is jelentős, hiszen az erős dohányosoknál néhány év alatt sárgás elszíneződés figyelhető meg a fogakon.
A nem megfelelő rendszerességgel és hatékonysággal végzett fogápolás is a fogak elszíneződéséhez vezet, mivel ha a lepedék tartósan a fogfelszínen marad, fogkő képződik belőle. A sárgás-barnás színű fogkő nem csak esztétikai szempontból előnytelen.
Mivel a kórokozó baktériumok melegágya, így komoly betegségek, például fogágybetegség kialakulását is elősegíti.Segítünk Önnek ebben!

 

PROFESSZIONÁLIS FOGHEHÉRÍTŐ ELJÁRÁSOK FOGÁSZATUNKON

  • A fogászati fogfehérítés
  • Az otthoni sínes fogfehérítés

 

Mindegyik esetben az eljárásnak megfelelő PrevDent, Opalessence, Novon White Dental Beauty készítményeket használjuk. Mind az otthoni fogfehérítés, mind a rendelőben történő fogfehérítés biztonságos és fájdalommentes, az eredmény pedig tartós és látványos.
A fogfehérés egy olyan eljárás, mellyel a fogak színén akár 6-8 árnyalatot is világosíthatunk. A fogfehérítés nem csoda, de csodát tesz a fogakkal.
Mindkét esetben célszerű egy fogkőeltávolitást végezni a fogfehérítést megelőzően.

A fogászati fogfehérítés

A rendelőben végzett kezelés gyorsabb, tartósabb eredményt hoz. A fogászati fogfehérítés 2 fő összetevője a speciális zselé és a kék fényű lámpa. A kék fény forradalmasította a fogfehérítési módszert, ennek köszönhetően biztonságosan, hatékonyan és gyengéden fehéríthetők a fogak. Ez nem lézerfény, nem melegíti fel a fogakat, és nem okoz sérülést a zománcon. A fogászati fogfehérítéshez speciálisan kifejlesztett lámpa gyengéd, kék fényt bocsájt a fogfelszínre, és aktiválja a fogfehérítő zselét, így gyorsítva a fogfehérítési eljárást. Klinikailag bizonyítottan ártalmatlan a kék fény a bőrre, az ínyre, és az egyéb szövetekre. Nem melegíti fel azokat, nem bocsájt ki káros UV sugárzást. Az egyedi tervezésű formájának köszönhetően megvilágítja és fehéríti a mosolyvonalba eső összes alsó és felső fogat, mialatt gondoskodik a természetes, egyenletes végeredményről.