Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Zugligeti út 60.

1121 Budapest

Kövess minket

Van egy nyári meglepetésünk!

Van egy nyári meglepetésünk!

Időszakos akció - havi ajánlat

AUGUSZTUSI AJÁNLATUNK

Ha augusztusban általános fogászat szűrővizsgálatra jön hozzánk, 10 % kedvezményt kínálunk a szájhigiéniai kezelés árából.

 

Mikor járt nálunk utoljára?
Minden bizonnyal aktuálissá vált töméseinek, koronáinak ellenőrzése, esetleges amalgámtöméseinek cseréje. E fogászati szűrővizsgálat fényt deríthet a háttérben meghúzódó esetleges gócokra, daganatos elváltozásokra, de lehetőséget nyújt a kezdődő parodontológiai problémák korai felimerésére, és kiváló alkalom a foghiányok pótlási lehetőségeinek megbeszélésére is.

Ne feledje!
A  komolyabb, hosszadalmasabb, költségesebb kezelést igénylő fogászati probléma legtöbbször a kezeletlenség következményeként alakul ki.

Fogai egészségének megőrzése érdekében  a rendszeres fogászati ellenőrzés és a megfelelő szájhigiénia – melynek része a rendszeres fogkőeltávolítás is – elengedhetetlen. Ha ezekre odafigyel, már sokat tett fogai és általános egészségi állapota védelmében.

Mit kell tennie? Ha a szűrővizsgálat során ezt orvosa is indokoltnak tartja, a vizsgálatot követően egyeztetett szájhigiéniai kezelésre kért időpont alkalmával tudja igénybe venni kedvezményét.

Kérjen időpontot, és éljen a lehetőséggel!

Kérdése van? Írja meg!

    SoulDental