Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Zugligeti út 60.

1121 Budapest

Kövess minket

Új év, új élet! – Januári ajánlatunk

Új év, új élet! – Januári ajánlatunk

Időszakos akció - havi ajánlat

Újévi fogadalmak – még nincs elkésve vele!

Szilveszter éjjelén nemcsak a pezsgőtől, hanem a változástól is megittasulunk. Szinte mindannyian úgy érezzük, az év első napja kiváló pillanat, hogy elindítsunk valami újat, valami jó dolgot, és ez arra ösztönöz minket, hogy fogadalmakat tegyünk.

No de mennyire szokott ez eredményes lenni?
Biztos megfogadta már, hogy a következő évben le fog fogyni, ha törik, ha szakad, vagy abbahagyja a cigizést; jobb férj/feleség/barát lesz; tudatosabban fog étkezni; figyelni fog a testére, egészségére, rendszeresen jár fogászati ellenőrzésekre …

Őszintén! Mennyire sikerült betartania korábbi újévi fogadalmait?

Nincs egyedül ezzel a problémával, ugyanis az újévi fogadalmak fele általában megvalósulatlan marad. Hogy miért bukunk el ezek betartásában?
Gyakori oka a kudarcnak, hogy irreális célokat tűzünk ki magunk elé, vagy akár már maga a fogadalom is rossz, hiszen olyan dolgot akarunk megígértetni magunkkal, aminek betartására kicsi az esély, vagy amiben alapból mi sem hiszünk.
Főleg, hogy csak úgy megfogadjuk ezeket, és nincs elérésükhöz gyakran pontosan kidolgozott akcióterv.
Januárban még viszonylag erősek vagyunk, és haladgatunk a céljaink felé, de februárra már jelentősen visszaesik az újévi fogalmak sikerességi rátája. Hogy az ön esetében ez ne így legyen, van egy különleges ajánlatunk. Ha január első hetében belevág éves programunkba, garantált lesz a siker. S nem csak egészséges fogakkal, de egy sikerélménnyel is gazdagabb lesz!

Hogy mi is ez?
Mi tudjuk, hogy a fogak egészségének alapja a rendszeres fogászati ellenőrzés és professzionális szájhigiéniai kezelés, fogkőeltávolítás. Ha januárban elhatározza magát, mi segítségére leszünk! Egy különleges éves programot ajánlunk, ami garantálja a sikert!

Újévi fogadalom csomag

Fogászati ellenőrzővizsgálat  és szájhigiéniai kezelés 2 alkalom/ év  –  59  000 Ft. (Teljes ár 18 000 + 2x 29 000 = 76 000)

Érje el céljait, kezdődjön jól, és folytatódjon sikeresen az év!

Érdekel

    SoulDental