Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Zugligeti út 60.

1121 Budapest

Kövess minket

Szájhigiéniai kezelés és fogfehérítés – egyedi ajánlat

Szájhigiéniai kezelés és fogfehérítés – egyedi ajánlat

Decemberi ajánlatunk csak hírlevél-feliratkozóinknak

Szeretné, ha fogai is olyan tiszták és hófehérek lennének, mint a hó? Van egy különleges ajánlatunk!

10  % kedvezményt kínálunk minden szájhigiéniai kezelésünk és fogfehérítő eljárásunk árából.

Ha szeretné megőrizni fogai egészségét, a fogkőeltávolítás, azaz a szájhigiéniai kezelés félévente egyszer elengedhetetlen!
Ráadásul a professzionális szájhigiéniai kezelést követően a dentálhigiénikus miután megtisztította fogait a fogkőtől, részletesen elmagyarázza, és meg is tanítja Önnek, hogyan tudja fogait speciálisan, egyénre szabottan tisztán tartani mindennapjai során.

 

Ha pedig azt is szeretné – ami innen már csak egy kis lépés – hogy fogai ne csak egészségesek, de hófehérek is legyenek, érdemes tájékozódnia fogfehérítő eljárásaink között is. A szép fehér fogak manapság már bárki számára elérhetőek.

E kezelésekkel mindenképp érdemes fogorvoshoz fordulnia, legyen szó otthon végezhető eljárásról, vagy fogászati fogfehérítésről, mivel  célszerű mindkét eljárást orvosi felügyelet mellett végezni.
Hogy miért? Mert a neten kapható csodaszereknek nem ellenőrizhető a pontos összetevője és azok koncentrációja, továbbá a fogfehérítővel szemben is felléphetnek allergiás reakciók.

Fogászatunkon mindkét eljárás elérhető. Kattintson oldalunkra!

 

HOGY MÉG MOTIVÁLTABB LEGYEN!

Ha hoz magával egy ismerőst, családtagot, aki eddig még nem volt Páciensünk, mind Önnek mind új Páciensünknek 10 % kedvezményt kínálunk az aktuálisan elvégzett kezelés árából.
Így e lehetőség az Ön számára nem csak gyönyörű mosolyt és hófehér  fogkőmentes, egészséges fogakat, de akár 20% kedvezményt is jelenthet!

Ajánlatunk csak hírlevél-feliratkozóinknak érvényes, így telefonos illetve űrlapos időpontkérésnél mindenképp tüntesse fel a jeligét.

SoulDental