Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Zugligeti út 60.

1121 Budapest

Kövess minket

Merjen újra mosolyogni a világra!

Merjen újra mosolyogni a világra!

Időszakos akció - havi ajánlat

Ön is vágyik újra egy önfeledt nevetésre?

Mindannyian nagyon várjuk már a nyarat, annak a helyzetnek a végét, amiben idestova több mint egy éve élünk.
Az elmúlt időszakban, ahogyan sokan mások is – bizonyára Ön is – igyekezett vigyázni egészségére, törekedett  a fertőzésveszély minimalizálására,  kerülte a társas érintkezés veszélyesebbnek gondolt formáit, próbálta megtalálni az egyensúlyt a szükséges és a halasztható között.

Emiatt nagy valószínűséggel Önnél is elmaradtak az esedékes fogászati szűrések, fogkőeltávolítások, egyéb tervezett vagy időközben szükségessé vált fogászati kezelések.

Ha szeretne újra  önfeledten mosolyogni, ahhoz egészséges, szép  fogsor is kell!
Vizsgáltassa meg most fogai állapotát, hogy semmi ne álljon önfeledt mosolya útjába!

Fogászatunkon minden kezelés során alapvető cél az életminőség javításán túl a magabiztosság, az arc harmóniájának a megteremtése egy szép, esztétikus mosoly kialakításával. Az egészséges fogazat, a szép, tökéletes mosoly azonban egy nagyon összetett folyamat, különböző szakterületek összehangolt munkájának eredménye.
Legyen szó  egy szépen kivitelezett fogtömésről, fogpótlásról, vagy akár több kezeléssel a kiegyensúlyozott rágás, mint alapvető funkció visszaállításáról egy teljes fogív fogszabályozásáról vagy egy vagy több fog implantációs rehabilitációjáról.
Számos megoldás kínálunk, ami  minden pénztárcának megfelelhet, ráadásul bizonyos esetekben  részletfizetési kedvezményre is lehetősége van. A kezelések többsége  ráadásul nem egyik hétről a másikra történnek, így nem egyszerre terhelik meg a pénztárcát sem.

Ne halogassa tovább, hogy a fogászati kezelést követően mosolya, és ezáltal mindennapi élete is újra felszabadult lehessen!

Sass Dani már felkeresett minket!

Kérdése van? Írja meg!

    Időpontkérés

    SoulDental