Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Bimbó út 139/B

1026 Budapest

Kövess minket

Fókuszban a fogpótlás – implantáció

Fókuszban a fogpótlás – implantáció

A hónap ajánlata, Időszakos akció - havi ajánlat

Fogaink akár egy életre szólhatnak, azonban minden gondos ápolás ellenére előfordul, hogy elveszítünk egy akár több fogat is. Legyen ennek oka baleset, nem megfelelő szájhigiénia, fogágybetegség, ma már a modern fogászati technológiák révén számos megoldás létezik a foghiány/foghiányok pótlására. Legyen az híd, korona, rögzített vagy kivehető fogsor, vagy akár a mára már mindenki számára elérhető implantáció.

Ám nem csak megoldható, de szükséges is a hiányzó fogak pótlása!
Hogy miért?
Nem is gondolnánk, de már akár csak egyetlen fog elvesztése is szerteágazó következményeket von maga után, és minél több foghiányról van szó, az ennek következtében kialakuló probléma annál súlyosabb és összetettebb lehet. E problémát a foghiány és következményei – azaz miért fontos a hiányzó fog pótlása című írásunkban jártuk  körbe alaposan.

A foghiány tehát összetettebb problémát okozhat, mint gondolnánk. Hogy miért szánjuk rá magunkat  mégis oly nehezen a döntésre, hogy pótoljuk az elvesztett fogat, fogakat?
Fogorvosként gyakran találkozunk olyan félelmekkel, tévhitekkel, melyek elbizonytalanítják, esetleg ellenérzést váltanak ki az implantációval, fogbeültetéssel kapcsolatban. Tények és tévhitek – a fogászati implantáció című írásunkban igyekszünk a beavatkozással kapcsolatos minden tévhitet eloszlatni.

Sokakat a fogbeültetéstől a fájdalom ténye riaszt el, holott egy nagyon kíméletes szájsebészeti eljárásról van szó, mely helyi érzéstelenítésben történik. A páciensek többsége a műtétet követően arról számol be, hogy a vártnál sokkal kevésbé volt számukra megterhelő az implantáció. Elmondásuk szerint a foghúzás utáni állapot gyakran kellemetlenebb volt, mint a fogbeültetést követő. Bátran kijelenthetjük tehát, hogy a fogászati implantáció nem kellemetlenebb mint egy megszokottabb, elfogadottabb fogászati kezelés. Nézzük hát – Hogyan történik az implantáció? 

Ha még mindig bizonytalan lenne, 5 pontban összeszedtük az implantáció mellett szóló érveket.  5  érv az implantáció – fogbeültetés mellett

A fogászati implantáció kapcsán kulcsfontosságú, hogy a megfelelő rendelőt illetve szakembert válassza. Fogászatunkon már több mint 20 éves tapasztalattal végzünk implantációs műtéteket. A beavatkozásokat a legmodernebb CBCT technológiával végezzük.  Egy jó döntés – a navigációs implantáció című írásunkból mindent megtudhat erről a modern és biztonságos eljárásról.

Nincs egyedül fogászati problémájával kapcsolatban. Segítünk a döntésben! 

Ha Ön is érintett, tegye meg az első lépést!
Ismerje meg lehetőségeit! Ez lehet egy egyszerű fogpótlás, fogszabályozás, de akár a mára már mindenki számára elérhető implantáció is.

Konzultációs időpont kérése

Információ kérése

Ha több információt szeretne, vagy bizonytalan a döntéssel kapcsolatban, írja meg nekünk!

    SoulDental