Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Zugligeti út 60.

1121 Budapest

Kövess minket

Fogszabályozás

Fogszabályozás

Időszakos akció - havi ajánlat

November a fogászat hónapja!

Ennek apropóján általában  a helyes fogápolásnak, a szájhigiénia fontosságának és a rendszeres fogászati ellenőrzésnek a fontosságát emelik ki. Mi a fogászat hónapja alkalmával ennél többet tennénk!

A fogszabályozás fontosságát szeretnénk hangsúlyozni.
Hiszen a felnőttkori fogszabályozásnak nemcsak  esztétikai okai, hanem  egészségügyi okai is lehetnek. Ugyanis a torlódott, befordult fogak jelentősen megnehezítik a fogfelszín és a fogközök tisztítását. A fogszabályozás célja ugyanis nem csak a szép mosoly, hanem a tökéletes harapás, és a fogak öntisztulásának, megfelelő tisztíthatóságának kialakítása is.
Ezekre a problémákra felnőttkorban is az egyik lehetséges megoldás a fogszabályozás, amely segítségével a lehető legoptimálisabb illeszkedés hozható létre. Megszüntethető az alsó vagy a felső fogsorra ható bármilyen nem természetes irányú rágóerő, továbbá tehermentesíthető az állkapocsízület.

És a negatívumok.  Mi jut eszünkbe általában a fogszabályozásról?
A fémhuzalok? A fájdalom? A problémás étkezés? A nem túl esztétikus látvány? A feszélyezett mosoly? A kellemetlen kérdések? Az ételmaradék a drótok között? Az évekig tartó szenvedés?

Ez már  nem feltétlenül igaz!
Ma már olyan modern eszközök is rendelkezésünkre állnak a fogak szabályozására, amelyek akár teljesen láthatatlan és fájdalommentes kezelést tesznek lehetővé.

Tegye meg az első lépést! Mikor, ha ne most?
Kérjen konzultációs időpontot!

Ha pedig a láthatatlan fogszabályozásban gondolkodna …

Egy különleges ajánlat! Csak 2021. november 25-én!

Tervezés és konzultáció ingyen, rejtett költségek nélkül!

Ha most foglal időpontot láthatatlan fogszabályozásra, november 25-én fogászatunkon a legmodernebb technika, 3D szkenner segítségével lenyomatvétel nélkül, az elérhető eredményt is látva vághat bele a fogszabályozásba, mosolya megszépítésébe.

A helyek száma korlátozott. Kérjen mielőbb időpontot, hogy ne maradjon le erről a kedvező lehetőségről!

MI LENNE, HA NEM GONDOLKODNA AZON TOVÁBB, “MI LENNE, HA”?

Vágjon bele! Még ebben az évben az Öné is lehet fogszabályozója. Bővebb információkért és időpontfoglalásért kattintson oldalunkra!

Időpontfoglalás

SoulDental