Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Zugligeti út 60.

1121 Budapest

Kövess minket

Fogpótlás és implantáció – kedvezményes ajánlat

Fogpótlás és implantáció – kedvezményes ajánlat

Január

Ha eddig még nem határozta volna el magát a fogpótlásra, most egy lépéssel közelebb kerülhet hozzá. Számos fogpótlási megoldást kínálunk, ami minden pénztárcának megfelelhet. Hogy a tartós foghiány milyen problémákat okozhat, erre  A foghiány következményei – avagy miért fontos a hiányzó fog pótlása című írásunkban találja meg a választ.

Híd, protézis, implantátum? Segítünk megtalálni, hogy mely megoldás az Ön számára a legmegfelelőbb. A fogpótlás különféle válfajai mellett mára már az implantáció is a mai modern technológiai eljárások következtében egy biztonságos, szövetbarát, és az esetek 98%-ban sikeres megoldássá vált.

Tegye meg az első lépést!

Januárban 50 %-os kedvezményt kínálunk az első konzultációra, melynek része egy kezelési terv pénzügyi ütemezéssel és egy 3D CBCT vizsgálat.

 • AJÁNLATUNK

 • 50 %-os kedvezmény

 • Fogászati konzultáció

 • CSAK! 18 000 Ft

  • 3D CBCT vizsgálat
  • kezelési terv
  • pénzügyi ütemezés

AMIT MÉG FONTOS TUDNIA!

Minden fogpótlási beavatkozást 3D CBCT diagnosztikai eszközünk támogatásával végzünk, mely egy olyan speciális digitális röntgen leképezési módszer, amelyet kifejezetten fogászatok számára, az állcsontok és a fogak vizsgálatára fejlesztettek ki.
Nagy előnye a hagyományos panorámaröntgennel szemben, hogy a vizsgálandó területről sokkal részletesebb, torzulás nélküli képet ad, míg sugárterhelése – a kevésbé modern diagnosztikai eszközökkel összevetve – lényegesen kisebb.

Tudjon meg többet!

AMIT MÉG A SIKERES FOGPÓTLÁS MELLETT GARANTÁLUNK!

 1. Fájdalommentes kezelés
 2. Modern technológiai háttér
 3. Implantáció esetén élettartam garancia

A sikerhez a fogpótlások korszerűsödése mellett modern technológiai hátterünk, és több mint 20 éves tapasztalatunk is nagy mértékben hozzájárul.
Ne gondolkodjon tovább, vágjon bele! A kezelések többsége ráadásul nem egyik hétről a másikra történik, így anyagilag sem egyszerre jelent megterhelést.

Az első lépés …  egy konzultációs időpont, ami nem jár még semmiféle kötelezettséggel.

Időpontkérés

SoulDental