ELÉRHETŐSÉG

1121 Budapest, Zugligeti út 60.

Te..: +36 30 228 3199

NYITVATARTÁS

NYITVATARTÁS:

H. – P.: 08- 20

Sz.: 08-11  Csak időpont!

V.:  ZÁRVA!

Legutóbbi bejegyzések

Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Zugligeti út 60.

1121 Budapest

Kövess minket

Fogesztétika

konzultacio

Mosolytervezés

A mosolytervezés során a cél az, hogy olyan módon állítsuk helyre páciensünk frontfogait, hogy azok a lehető legjobban passzoljanak a páciens egyéniségéhez és arcához. Így a páciens arcával, ajkaival, fogaival harmonizáló egyéni, teljesen természetesnek ható, de mégis szabályos mosolyt tudunk alkotni. A mosolytervezés alapján készülő restauráció a fogorvostól és a fogtechnikustól is az arc és a fogazat esztétikai szabályszerűségeinek ismeretén túl művészi igényességet, odafigyelést, megfelelő tervezést és rendkívül precíz kivitelezést igényel.
A mosolytervezés célja nem csak az esztétika helyreállítása. Legalább ilyen fontos, és szintén precíz tervezést igényel, hogy az elkészülő fogak a hibás funkciókat harapási rendellenességeket is orvosolják.
Megfelelő tervezéssel elérhetjük tehát hogy az így készülő restaurációk helyreállítsák a rágószerv egészséges működését is, és így nem csak szép, de funkcionálisan is stabil, és hosszú évekig hibátlanul működő helyreállítást tudjunk készíteni pácienseinknek.
A témáról részletesebben blogbejegyzésünkben olvashat.

Direkt – indirekt héjak

Nem csak színét, hanem alakját is tökéletesíthetjük fogainknak, főleg ha anyagában apró hibák észlelhetőek például fehér folt vagy zománchiány. Ezekre is kiváló megoldás a porcelán héj készítése. Minimális beavatkozás mellett egy vékony 0.5-1 mm-es réteg kerül a fogak felszínére, amellyel azok esztétikai megjelenése kedvezően befolyásolható.

Amiben különlegesek vagyunk

A SoulDental Fogászati Központ abban a kivételes helyzetben van, hogy saját praxislaborral rendelkezik. Ennek a legnagyobb előnye, hogy esztétikus fogpótlásaink készítésekor a fogtechnikus saját szemével láthatja a maradék fogak színét, egyedi jellegzetességeit és ez alapján készíti el a megtévesztésig hasonló koronákat, héjakat, hidakat. Minden pótlásunk készítésekor tartunk egy úgynevezett mattpróbát, mely során a félig elkészült pótlás színét, alakját a pácienssel együtt ellenőrizzük a tökéletes eredmény érdekében.

Orvosaink, akik az esztétikai fogpótlásokban segítségére lehetnek

mkd-team-image
Dr. Schatz Balázs
Ügyvezető Igazgató Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos, Esztétikai specialista
mkd-team-image
Dr. Kende Dóra
Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos, gyökérkezelő specialista
mkd-team-image
Dr. Németh Dániel
Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos, parodontológus rezidens
mkd-team-image
Dr. Sebők Vivien Brigitta
Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Árak

  • Porcelán leplezésű korona

  • 95 000 Ft

  • Procera fémmentes korona

  • 135 000 Ft

  • Porcelán héj/korona

  • 110 000 Ft

Időpontkérés

Fontosnak tartjuk a tájékoztatást, hisz a pontos utasítások, és azok betartása nagyban hozzájárulnak egy-egy beavatkozás kimenetelének sikeréhez.

Az itt olvasható és letölthető betegtájékoztatónk remélhetőleg segítségére lesz.

Pácienstájékoztatók

Támák, amik érdekelhetik

2018.12.06.

Betétek

„A fogorvosom azt javasolta, hogy tegyünk kompozit onlayt az egyik gyökérkezelt felső négy