Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Zugligeti út 60.

1121 Budapest

Kövess minket

Mikor volt utoljára fogászati ellenőrzővizsgálaton?

Fogászati konzultáció - dental consultation

Egy jó fogászatot keres vagy váltana? Most itt a lehetőség!

Kedvezményes ajánlatunkkal kockázatok nélkül próbára teheti szolgáltatásunk színvonalát.
Mikor járt fogászati vizsgálaton utoljára?

Egy különleges ajánlat!

Ha június hónapban keres fel minket, 50 %-os kedvezménnyel veheti igénybe fogászati ellenőrzővizsgálatunkat.

Miért fontos a fogászati ellenőrzővizsgálat?

A rendszeres fogorvosi kontrollvizsgálat alapvető fogaink egészségének megőrzése szempontjából. Mi, a SoulDental Fogászat fogorvosai különös figyelmet fordítunk arra, hogy Pácienseink belássák ennek fontosságát. Hiszen a megelőzés, azaz a prevenció  kulcsfontosságú a kezelés kimenetele szempontjából.
Bizonyára Önnek is van régi tömése, koronája gyökérkezelt foga, esetleg implantátuma. Érdemes a félévenkénti fogkőlevételen túl évente fogászati kontrollon megjelenni, és az esetleges régi, nem jól záródó  töméseket kicserélni, idejében kiszűrni a fogászati gócbetegségeket és az észrevétlenül megbújó elváltozásokat.

E fogászati szűrővizsgálat fényt deríthet a háttérben meghúzódó esetleges gócokra, daganatos elváltozásokra, de lehetőséget nyújt a kezdődő parodontológiai problémák korai felimerésére, és kiváló alkalom a foghiányok pótlási lehetőségeinek megbeszélésére is.
Ne feledje, a korábban észlelt probléma, sokkal könnyebben orvosolható!

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANIA?

MODERN DIAGNOSZTIKAI HÁTTÉR

VALLJUK, HOGY A JÓL MEGVÁLASZTOTT TERÁPIA ALAPJA A PONTOS DIAGNÓZIS.

Fogászatunkon a legmodernebb diagnosztikai technológiával várjuk Pácienseinket! A rendelőnkben elérhető diagnosztikai eszközök nem csak meggyorsítják, de kényelmesebbé, tervezhetőbbé és legfőképpen biztonságosabbá teszik a tervezett és szükségessé vált fogászati kezeléseket.

Fogesztétika - SoulDental Fogászat
ArtsIllustratedStudios_Souldental_1495

A LEGMODERNEBB ELJÁRÁSOK

Fogászatunkon elérhetők a legmodernebb eljárások: mikroszkópos gyökérkezelés, lézersebészet, navigációs sebészet. Felkészült szakemberekkel, széleskörű fogászati és szájsebészeti szolgáltatásokkal, jó atmoszférával várjuk. Orvosaink és rezidenseink komoly szakmai munkát folytatnak szakterületükön. Publikációikat, esetleírásaikat, szakmai írásaikat orvosaink saját oldala alatt olvashatja.

SZORONGÁS ÉS FÁJDALOMMENTES KEZELÉSEK

Mi tudjuk a megoldást! Nem csak álom a szorongás- és fájdalommentes kezelés! Ön is azok közé tartozik, akiknek összeszorul a gyomra, megremeg a lába, ha szóba kerül a fogorvos? Akinek rögtön elmúlik minden fájdalma, amint a rendelőbe lép? Netán már volt, hogy inkább elmenekült a kezelés elől, pedig már nagy nehezen rászánta magát?

ArtsIllustratedStudios_Souldental_1195

MIRE SZÁMÍTSON A VIZSGÁLAT SORÁN?

Az állapotfelmérés során fogorvosunk felméri fogainak és ínyének az állapotát. A vizsgálat alatt sor kerül a szájnyálkahártya esetleges jó- és rosszindulatú elváltozásainak felkutatására. Megvizsgáljuk az egyéni szájhigiénia hatékonyságát, fogkövek mennyiségét.

A vizsgálaton tapasztaltak alapján fogorvosunk egy állapotleírást és kezelési tervet készít. Szaktudásuk legjavát adva igyekezve megtalálni a legmegfelelőbb terápiát esetleges fogászati problémájára, melyet egy állapotleírással és kezelési terv elkészítésével össze is foglal.

KEDVEZMÉNYES FOGÁSZATI ELLENŐRZŐVIZSGÁLAT

KEDVEZMÉNYES AJÁNLAT
 • 50 %-os kedvezmény

  Csak júniusban!
 • A Biztonságos fogászat

Kedvezmény
 • Kedvezményes fogászati ellenőrzővizsgálat

 • Most csak 9000 Ft

 • Mit tartalmaz pontosan az ajánlat?

  • általános fogászati szűrővizsgálat
  • daganatszűrés
  • parodontológiai szűrés
  • kezelési terv

MI A TEENDŐJE, HA IDŐPONTOT SZERETNE?

Két egyszerű lépés!

 • Egyeztessen időpontot recepciónkkal
 • Időpontegyeztetés során ne felejtse el feltüntetni: jelige:  IQB

NE VÁRJA MEG, HOGY KOMOLYABB KEZELÉS VÁLJON SZÜKSÉGESSÉ!

Minél korábban derül ki, hogy probléma van, annál könnyebb orvosolni azt.
Ne feledje!
A  komolyabb, hosszadalmasabb, költségesebb kezelést igénylő fogászati probléma legtöbbször a kezeletlenség következményeként alakul ki.
Fogai egészségének megőrzése érdekében  a rendszeres fogászati ellenőrzés és a megfelelő szájhigiénia – melynek része a rendszeres fogkőeltávolítás is – elengedhetetlen. Ha ezekre odafigyel, már sokat tett fogai és általános egészségi állapota védelmében.

IDŐPONTKÉRÉS

KEDVEZMÉNYES FOGÁSZATI ELLENŐRZŐVIZSGÁLATRA

Ne maradjon le!

Ajánlatunk 2022. 06. 30-ig érvényes!

MÉG

  MILYEN VESZÉLYEKET REJT MAGÁBAN A RENDSZERES FOGÁSZATI VIZSGÁLAT ELMULASZTÁSA?

  A későn felfedezett, előrehaladott állapotban lévő betegségek kezelése komplikáltabb, hosszadalmasabb, és általában költségesebb mint az időben felfedezett problémáké.
  Egy kisebb fogszuvasodás az idő múlásával akár a fog elhalásához is vezethet, mely egy már vissza nem fordítható állapot, kezelése pedig jóval komplexebb eljárásokat igényel, mint a szuvas fogé.
  Előfordulhatnak enyhe tünetekkel járó problémák  is, mint például a  fogágybetegség,  amelyek elhanyagolt esetben, akár visszafordíthatatlan folyamatokat is elindíthatnak, és akár a  fogak elvesztéséhez vezethetnek. Egy kezeletlen fogbetegség súlyos szövődményekkel, és akár maradandó károsodással is járhat!
  Elhanyagolt fogszuvasodás esetében szükség lehet a fog megmentése érdekében gyökérkezelésre, az elhalt területek különböző fogbetétekkel történő fogpótlásra – inlay – onlay betétek -, illetve a fog esetleges eltávolítása esetén a foghiány helyére implantátum beültetésére, vagy egyéb fogpótlás: híd, rögzített, kivehető fogsor készítésére.

  KÉRDÉSE VAN? ÍRJA MEG!

    Hírek – akciók – ajánlatok havonta egyszer

   Ha érdeklődik egy-egy fogászati kezelés hátterével kapcsolatban.
   Ha szeretne bővebb ismereteket szerezni egyes kezelések előnyeiről, hátrányairól.
   Ha fontos Önnek, hogy  naprakész legyen a szájápolási trendek világában.
   Ha nem szeretne lemaradni aktuális ajánlatunkról.

   Folyamatosan értesítjük friss blogbejegyzéseinkről, melyekben beszámolunk újdonságokról, különleges kezelési eljárásokról, alternatív megoldásokról  a fogászat gyorsan fejlődő világában, illetve megismertetjük olyan mindennapos kezelések mögötti összefüggésekkel, amelyek segítségére lesznek a szájhigiénia, a fogak védelmével kapcsolatos ismereteinek bővítésében.