Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Bimbó út 139/B

1026 Budapest

Kövess minket

Milyen a jó fogorvos? Mitől lesz egy rendelő a legjobb budapesti fogászatok között?

Milyen a jó fogorvos? Mitől lesz egy rendelő a legjobb budapesti fogászatok között?

Sok embernek okoz fejtörést és nehézséget a számára ideális fogászat és a megfelelő fogorvos megtalálása. Ez nem is csoda, hiszen ideális esetben a kényes kezelések kivitelezése mellett erős bizalmi viszonyról is szó van az orvos és a páciens között. Fontos, hogy olyan fogorvost válasszunk, akiben maradéktalanul megbízunk, akinek a tanácsait megfogadjuk, és akitől merünk kérdezni. A jó fogorvos, sőt a számunkra legjobb fogorvos megtalálása nagyon fontos dolog. Ha  pedig  jó döntést hozunk, általában ez egy életre szóló orvosi kapcsolat lehet.

Tartalom

Természetesen a fogászattal kapcsolatban is vannak elvárásaink. Fontos annak helye, megközelíthetősége, hangulata is, mivel e tényezők együttes figyelembe vétele határozza meg döntésünk sikerességét.

Mindannyiunk vágya  a legjobb fogászat és a jó fogorvos megtalálása

Ön mi alapján választ fogorvost, fogászatot? Önnek melyek azok a szempontok, melyek a legfontosabbak a jó fogászat kiválasztásában?
A közelség, a gyors időpontegyeztetés, az ár, a bizalommal teli légkör, a stresszmentes hangulat, a szolgáltatások sokszínűsége, a rendelő jó híre, a prémium anyagok használata a kezelések során, a diagnosztikai háttér, széleskörű fogászati és szájsebészeti szolgáltatás, professzionalizmus, megfelelő diagnosztikai háttér, jó atmoszféra?

Amit mi gondolunk erről!
Összeszedtük, melyek azok a szempontok szakmai szemmel, amelyek a legjobb fogászat és a jó fogorvos kiválasztásában döntőek lehetnek. Milyen szempontokat érdemes figyelembe vennie fogorvosa kiválasztásánál, hogy jó döntést hozzon. Kezdjük először a jó fogorvos szempontjaival.
Először is milyen a jó fogorvos?

A jó fogorvos ismérvei

A számunkra jó fogorvos megtalálása során sok szempontot kell mérlegelni, de a legalapvetőbb fontosságú a kölcsönös szimpátia. Hiszen a gyógyuláshoz a professzionális kezelések mellett nagyon fontos, hogy a páciens és az orvos együtt tudjon működni. A páciensnek be kell tartania, amit a fogorvosa előír neki a gyógyulása érdekében, bíznia kell az orvosban. Szimpátia nélkül ez nem működne.

 

Precizitás, empátia és jó kommunikációs készség

A jó fogorvos  ismertetőjelei véleményünk szerint a precizitás, empátia, igényesség, és jó kommunikációs készség. Hiszen alapvető fontosságú jellemzők ezek a minőségi munkavégzés és a jó orvos-páciens viszony szempontjából.

 

Szakképzettség, specializáltság

Legyen szó bármilyen fogászati problémáról, megelőzésről, fogesztétikai kezelésről az a jó, ha egy fogászat a fogászati kezelések teljes skáláját nyújtja a fogtöméstől a legmodernebb fogpótlási technikákon keresztül a mikroszkópos gyökérkezelésen át a szájsebészeti és implantációs beavatkozásokig.

Fogászatunk fogorvosai egytől egyig specialistái egy-egy szakterületnek, így a legjobb megoldást nyújtják minden esetben az Ön fogászati problémájára. Szájsebészeink, gyökérkezelő fogszakorvosaink, gyermekfogorvosaink, fogszabályozó fogszakorvosaink és esztétikai specialistáink naprakészek a fogorvoslásban, állandó jelleggel képzik magukat, ahogy rendelőnkbe is folyamatosan vezetjük be az újdonságokat. Modern eszközökkel felszerelt klinikánkon team munkában dolgozunk, így garantáljuk a területenkénti profizmust, elhivatottságot.

 

Professzionalizmus, naprakész tudás

Fogorvosaink naprakész tudással rendelkeznek a legmodernebb fogászati eljárások gyorsan fejlődő világában. Fogászatunkon elérhetők a legmodernebb eljárások: mikroszkópos gyökérkezelés, lézersebészet, navigációs sebészet. Orvosaink és rezidenseink komoly szakmai munkát folytatnak szakterületükön. Publikációikat, esetleírásaikat, szakmai írásaikat orvosaink saját oldala alatt olvashatja.

Orvosaink

mkd-team-image
Dr. Schatz Balázs
orvosigazgató, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos, esztétikai specialista
mkd-team-image
Dr. Szilágyi Emese
parodontológus fogszakorvos, implantológus
mkd-team-image
Dr. Kende Dóra
Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos, gyökérkezelő specialista
mkd-team-image
Dr. Tausz Dóra
Fogszabályozó fogszakorvos
mkd-team-image
Dr. Németh Dániel
konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos, parodontológus rezidens
mkd-team-image
Dr. Toró Lilla Réka
parodontológus rezidens orvos

Nézzük akkor a legjobb fogászat ismérveit

Fogászat és szájsebészet egy helyen

Jó, ha egy fogászat szájsebészet is egyben.
A kezelések összetettsége miatt, fontos, hogy fogászat és szájsebészet egy helyen legyenVan, hogy a problémák megoldása érdekében sebészeti beavatkozás szükséges. A szájsebészet elsőre sokunkban riadalmat kelt. Fogászati rendelőnkben a legmodernebb érzéstelenítő eljárásokkal és sebészeti tecnikával és technológiával segítünk, hogy ez az Ön számára minél kisebb kellemetlenséggel járjon. Fogászatunkon a legmodernebb sebészeti technikák, a mikrolézer-sebészet, a navigációs sebészet és a navigációs implantáció is elérhető.

Magas színvonalú diagnosztikai szolgáltatások

Fontos a helyben elérhető diagnosztikai eszközök legszélesebb tárháza. Ugyanis a jó diagnózis az alapja a megfelelő terápia kiválasztásának

Valljuk, HOGY A JÓL MEGVÁLASZTOTT TERÁPIA ALAPJA A PONTOS DIAGNÓZIS

A közvetlen, helyben elérhető diagnosztikai eszközök nem csak meggyorsítják, de kényelmesebbé, tervezhetőbbé és legfőképpen biztonságosabbá teszik a tervezett és szükségessé vált fogászati kezeléseket.  Fogászatunk diagnosztikai háttere 

Online jelenlét, online támogatás

Mire gondolunk pontosan? Ami az Ön kényelmét és tájékoztatását szolgálja. Információk, tájékoztatók, értesítők, emlékeztetők, melyek hozzájárulnak, hogy Ön elégedett, jól és érthetően tájékoztatott páciens legyen.

Mi jellemző ránk?
Figyelünk egészségére. Épp ezért, mivel úgy gondoljuk, hogy fogai egészségéért leginkább rendszeres fogászati ellenőrzéssel, szájhigiéniával és fogkőeltávolítással tudunk a legtöbbet tenni, emlékeztető  sms és email üzeneteinkkel segítünk, hogy ezek ne maradjanak el.

Időpontadáshoz kapcsolódó Pácienstájékoztatóink pedig emailes mivoltukból adódóan nem csak környezetkímélőek, de segítenek abban is, hogy felkészítsék Önt a várható beavatkozás előtti és az azt követő teendőire, illetve részletesen tájékoztassák Önt a várható komplikációkról is.

De közösségi média felületeink is megérnek egy kattintást és bekövetést!
Ha szeretné lekiismeretfurdalás nélkül eltölteni Facebookozással töltött perceit, kövesse be oldalunkat, ahol érdekes fogászati, fogápolási tartalmak tartalmakat olvashat.

Facebook

Instagram

Ha pedig a kiváltságosak közé is szeretne tartozni, iratkozzon fel hírlevelünkre! Akciók, érdekességek, különleges ajánlatok havonta egyszer!

https://www.souldental.hu/hirlevelfeliratkozas/

Jó megközelíthetőség, közlekedés, parkolás

Fontos szempont lehet, hogy jó közlekedéssel, és parkolási adottságokkal rendelkezzen egy fogászat. Nálunk ezek mind adottak. Fogászatunk kellemes, budai, zöldövezeti környezetben, kint és bent is nyugalmat és igényességet sugárzó hangulattal várja Önt.
A Zugligeti úton ingyenes a parkolás, ahol mindig talál szabad parkolóhelyet!

És egy fontos szempont: az ár!

Az ár nyilvánvalóan fontos tényező a fogászati rendelő kiválasztásánál. Azonban nem csak egyes kezelések árai alapján érdemes választani. Egy kezelés árképzésének sok összetevője van. A szakember képzettsége, a felhasznált alapanyagok költsége, stb.  Sokan vallják, attól, hogy valami drága, még nem feltétlenül jelenti, hogy jó is. Azzal azonban mindannyian tisztában vagyunk, hogy a minőség, pénzbe kerül, és van, amin nem érdemes spórolni.
Ekkor lép be döntésünk meghozatalának segítésébe a referenciák böngészése. Ezek mindig nagy segítséget nyújtanak a „tényleg megéri”  és a „hol érdemes” kérdés eldöntéséhez.

Egyéb környezeti adottságok, amelyek páciensbaráttá tesznek egy fogászatot

Fogtechnika az épületben

Fogászatunk egy épületben található a fogtechnikai laboratóriummal, ami megkönnyiti a páciens szempontjából a fogpótlások kivitelezését. Ezáltal gyorsabbá és könnyebben kivitelezhetővé válnak az azonnali ideiglenes fogpótlási lehetőségek. A fogtechnikai labor közelsége megkönnyíti a fogpótlások tökéletes megvalósításához szükséges vázpróbák, színválasztás lebonyolítását.

Gyógyszertár az épületben

Fogászatunk épületében gyógyszertár is található, mely megkönnyítheti az esetlegesen szükségessé vált gyógyszerek, gyógykészítmények beszerzését.

Nem véletlen tehát, hogy vannak pácienseink, akik a számukra a legjobb fogorvost Budapesten találták meg, és hajlandóak a korábbi vidéki fogorvosukat is feladni értünk. Nem csak Budapest minden kerületéből, de Budapest vonzáskörzetéből is sokan választják fogászatunkat.
Természetesen vidéken is vannak kiváló fogászatok, de ha Budapesten találja meg az Önnek megfelelő fogorvost, és azt a szemléletű fogászatot, ami Önnek leginkább megfelelő, megéri az utazást és a fáradságot.

Hogy miért számítunk minőségi szolgáltatásunkon túl Budapest egyik legjobb fogászatának?

Ha Ön is azok közé tartozik, akiknek összeszorul a gyomra, megremeg a lába, ha szóba kerül a fogorvos, akkor kattintson oldalunkra! Fogászatunkon nem csak álom a szorongás- és fájdalommentes kezelés!

Sőt! Nyitottak vagyunk minden megoldásra! Hallott már a zene jótékony hatásáról a fogászati kezelések alatt?  ÉRDEKEL

Nem véletlen névválasztásunk sem!  A SoulDental név választásával azt szerettük volna közvetíteni, hogy orvosaink nevünkből is adódóan, szívvel – lélekkel segítenek megoldani fogászati problémáját.

Várjuk Önt is szeretettel!

Kérdése van? Írja meg!

    Időpontkérés

    Válogasson írásaink között!

     

    Tartalom

    Tartalom