Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Zugligeti út 60.

1121 Budapest

Kövess minket

Szájsebészet

Szájsebészet - SoulDental Fogászat

Mivel foglalkozik a szájsebészet?

A szájsebészeti beavatkozások olyan kis- és nagyműtéti beavatkozások, amelyek speciális szaktudást és megfelelő szakképesítést igényelnek. Sokszor önmagukban nyújtanak megoldást, de gyakran kiegészítő kezelései egyéb fogazati problémák sikeres ellátásának.

Már egyszerű fogászati kezelésektől is, de a szájsebészeti kezelésektől különösen tartanak az emberek. Pedig a modern fogászati technikáknak és tapasztalt szájsebészeinknek hála, ma már a különböző foghúzások, komolyabb szájsebészeti beavatkozások is teljesen fájdalommentesek.

Bár az emberek alapvetően nem erről álmodnak, amikor belépnek a rendelő ajtaján, de előfordul, hogy szükség van műtéti beavatkozásra. Sok esetben a diagnózis során derül ki, hogy  egy-egy fogászati probléma esetében szájsebészeti megoldásra is szükség van.  Van azonban, hogy a fogszabályozás során derül ki,  de logopédus tanácsára is keresnek fel minket ajak- nyelvfék metszés szükségességével.

Legyen szó egyszerű foghúzásról,  vagy szájsebészeti fogeltávolításról, bölcsességfogak eltávolításáról, parodontológiai műtétrőlfogbeültetésről, implantációról, ínyplasztikáról korszerű technológiánkkal és szakértelmünkkel itt helyben tudunk megoldást nyújtani ezekre a problémákra. Végzünk csontpótló műtéteket, arcüregemelést, de szájüregi lágyrész és lézerműtéteket is.

Modern eszközpark és diagnosztikai háttér

Fogászati rendelőnk modern eszközparkkal, sebészeti lézertechnológiával, és széleskörű diagnosztikai háttérrel rendelkezik.

Innovatív rendelő révén nyitottak vagyunk a modern sebészeti technológiák irányában, implantációink során gyakran alkalmazzuk a digitális számítógépes tervezést követő navigált sebészetet.

 

A beavatkozásokat minden esetben egy konzultáció és diagnosztikai vizsgálatok előzik meg.

Az első  konzultáció során a betegek nagy része még félelemmel és szorongással érkezik, de ez az esetek többségében teljesen megszűnik az orvos és páciens között létrejövő bizalom hatására.
Modern szájsebészeti rendelőink és eszközeink révén a SoulDental Fogászati Központ szájsebészei és fogorvosai garantálni tudják a teljesen fájdalommentes  és szakszerű beavatkozásokat.
A beavatkozásról és kockázatairól pontos leírást kap a páciens és csak az írásos beleegyezésével végezzük el a műtéteket.
Oldalunkon elérhetőek olyan letölthető anyagok, melyek segítségül szolgálnak a páciensek számára a műtétről, az azt megelőző, és a műtétet követő teendőkről.

Nézzük most részletesen, hogy melyek azok a szájsebészeti műtétek, amelyekkel fogászati rendelőnk foglalkozik.

A SoulDental Fogászat exkluzív környezetben, modern eszközparkkal és diagnosztikai háttérrel várja pácienseit. Szájsebészeink mindent megtesznek azért, hogy minden igényt kielégítő kezelésben részesítsék Önt.

Kérdése van? Írja meg!

    Időpontkérés

    Témák, amik érdekelhetik