Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Bimbó út 139/B

1026 Budapest

Kövess minket

Fogászati fogfehérítés

Fogászati fogfehérítés, In - office teeth whitening

FOGÁSZATI FOGFEHÉRÍTÉS – HATÉKONY ÉS BIZTONSÁGOS FOGFEHÉRÍTŐ ELJÁRÁS

 

Manapság az igényes megjelenés egyik alapja a szabályosan ívelt fehér fogsor. Az egészséges mosoly fiatalos hatást kelt, és mindemellett magabiztosságot eredményez. A fogfehérítés évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend, viszont mielőtt rászánnánk magunkat erre a kezelésre, érdemes körültekintően utánanézni, hogy a fogfehérítési eljárások közül melyiket válasszuk. Fontos szempont a megbízhatóság, továbbá érdemes megvizsgálni a módszer referenciáit és hatásmechanizmusát. A komoly, megbízható fogfehérítési eljárások árán tükröződik a minőség, érdemesebb a drágább, ám biztonságosabb eljárást
választani.

AMIT FONTOS TUDNI A FOGFEHÉRÍTÉSSEL KAPCSOLATBAN

A fogfehérítés eredményét egyéni különbségek befolyásolják, elsődleges a Páciens kiindulási fogszíne. A sárgás árnyalatú fogak kiválóan fehéríthetőek, míg a szürke árnyalatú fogak kevésbé.
A fogászati fogfehérítés utáni 24 órában fogérzékenység jelentkezhet. A kezelés után fellépő átmeneti érzékenység, teljesen ártalmatlan jelenség, amely annak a következménye, hogy a fogazat a kezelés után kissé dehidratálttá válik.
Egy nap leforgása alatt azonban végbemegy az újrahidratálódás, a fogazat visszanyeri nedvességtartamát, az érzékenység fokozatosan enyhül, majd teljesen elmúlik. A fogazat a fogfehérítés utáni harmadik napon éri el a végleges színét.
A kezdeti intenzív hófehér fogszín pár nap alatt tompul, természetessé válik. A kezelés utáni 24 órában tartózkodni kell a színes ételek és italok fogyasztásától, valamint a dohányzástól, annak érdekében, hogy megóvjuk fogainkat az elszíneződéstől.
Az orvosi utasítások be nem tartása a fogazat visszaszíneződésével járhat, erre garanciát nem tudunk vállalni. A fogfehérítés eredményének az időtartamát erősen befolyásolja életmódunk, étkezési szokásaink.
Optimális esetben akár 3-5 évig is megőrizhetjük világosabb fogszínünket, majd újra megismételhető a kezelés.

FOGÁSZATI FOGFEHÉRÍTÉSI MEGOLDÁSOK

PREVDENT FÉNY / AZ UV MENTES RENDELŐI FOGFEHÉRÍTÉS

A fehérítéshez használt készülék fénye forradalmasította a fogfehérítési eljárásokat, ennek köszönhetően biztonságosan, hatékonyan és gyengéden fehéríthetők a fogak.
Képes akár egy óra alatt 4-6 árnyalattal világosabb fogszínt eredményezni.
A szabadalmaztatott BriteSmile lámpa nem lézer. A speciálisan kifejlesztett lámpa gyengéd, kék fényt bocsát a fogfelszínre és aktiválja a fogfehérítő zselét, így gyorsítva a fogfehérítési eljárást. Klinikailag bizonyítottan ártalmatlan a kék fény
bőrre, az ínyre és az egyéb szövetekre. Nem melegíti fel azokat, nem bocsát ki káros UV sugárzást.

PREVDENT KÍMÉLŐ FOGFEHÉRÍTŐ ZSELÉ

A zselét a kék fénnyel együtt kombinálva használjuk a páciensek biztonsága és a tökéletes végeredmény érdekében. Míg az egyéb fogfehérítési eljárások során alkalmazott zselé 35-50%-os hidrogén-peroxid koncentrációjú, a PrevDent alacsony hatóanyag-tartalommal és semleges pH-val teljesen ártalmatlan a fogakra.
Az ADA (Amerikai Fogorvosok Szövetsége) tanulmánya bebizonyította, hogy a BriteSmile fogfehérítés biztonságos, hatékony, és a hatása éveken át tart. A Brite Smile & PrevDent fogfehérítési eljárás kizárólagos magyarországi forgalmazója a  SoulDental – A mosoly szakértője

OPALESCENCE BOOST FOGFEHÉRÍTŐ ZSELÉ

Az Opalescence Boost fogfehérítő zselé rendkívül hatékony, mivel 40% hidrogén peroxidot tartalmaz. Ennek ellenére az anyag semleges kémhatású, de kifejezetten érzékeny fogakkal rendelkező pácienseinknek más összetevőjű készítményt javaslunk. A készítmény élénkpiros színe elősegíti a precíz felvitelt és az alapos eltávolítást. Aktiválásához nincs szükség lámpára. A szükséges kezelési idő 15 perc, amely egy ülés során maximum négyszer ismételhető meg. E hatékony készítmény kizárólag fogászati körülmények közötti használatra javasolt.

AMIT A FOGÁSZATI FOGFEHÉRÍTÉST KÖVETŐEN TUDNI ÉRDEMES

A fogfehérítés után 48 órán keresztül tartózkodni kell az erősen színező élelmiszerektől, mert ennyi idő kell a fogak zománcrétegének teljes regenerálódásához.
A közhiedelemmel ellentétben a fogfehérítés nem vékonyítja el a fogzománcot, csak az elszíneződésekre hat.
Ilyen ételek például a vörösbor, feketekávé, tea, cékla, bogyós gyümölcsök stb. A dohányzást is érdemes mellőzni erre az időszakra, sőt, a hölgyek esetében a rúzs is kerülendő.

SoulDental Fogászat - SoulDental Dentistry

Fontosnak tartjuk a tájékoztatást, hisz a pontos utasítások, és azok betartása nagyban hozzájárulnak egy-egy beavatkozás kimenetelének sikeréhez.

Az itt olvasható és letölthető betegtájékoztatónk remélhetőleg segítségére lesz.

PÁCIENSTÁJÉKOZTATÓ

DENTÁLHIGIÉNIKUSAINK, AKIK FOGFEHÉRÍTŐ BEAVATKOZÁSOKAT VÉGEZNEK

mkd-team-image
Baranyai Bernadett
Dentálhigiénikus, Fogászati asszisztens
mkd-team-image
Ivanov Krisztinka Jordanka
fogászati asszisztens, dentálhigiénikus
mkd-team-image
Lipták Renáta
fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

ÁRAK

 • Fogászati fogfehérítés

 • 160 000 Ft

  PrevDent
 • Fogászati fogfehérítés

 • 110 000 Ft

  Opalescence Boost
 • Gyökérkezelt fog

 • 37 000 Ft

  fehérítése / tag

Kérdése van? Írjon nekünk!

  Időpontot szeretne?

  Dr Schatz Balázs a fogászati fogfehérítésről