Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Zugligeti út 60.

1121 Budapest

Kövess minket

Fogesztétika

Fogesztétika - SoulDental Fogászat

Mosolytervezés

A mosolytervezés során a cél az, hogy olyan módon állítsuk helyre páciensünk frontfogait, hogy azok a lehető legjobban passzoljanak a páciens egyéniségéhez és arcához. Így a páciens arcával, ajkaival, fogaival harmonizáló egyéni, teljesen természetesnek ható, de mégis szabályos mosolyt tudunk alkotni. A mosolytervezés alapján készülő restauráció a fogorvostól és a fogtechnikustól is az arc és a fogazat esztétikai szabályszerűségeinek ismeretén túl művészi igényességet, odafigyelést, megfelelő tervezést és rendkívül precíz kivitelezést igényel.
A mosolytervezés célja nem csak az esztétika helyreállítása. Legalább ilyen fontos, és szintén precíz tervezést igényel, hogy az elkészülő fogak a hibás funkciókat harapási rendellenességeket is orvosolják.
Megfelelő tervezéssel elérhetjük tehát hogy az így készülő restaurációk helyreállítsák a rágószerv egészséges működését is, és így nem csak szép, de funkcionálisan is stabil, és hosszú évekig hibátlanul működő helyreállítást tudjunk készíteni pácienseinknek.
A témáról részletesebben blogbejegyzésünkben olvashat.

Esztétikai fogpótlás – Direkt – indirekt héjak

Nem csak színét, hanem alakját is tökéletesíthetjük fogainknak, főleg ha anyagában apró hibák észlelhetőek például fehér folt vagy zománchiány. Ezekre is kiváló megoldás a porcelán héj készítése. Minimális beavatkozás mellett egy vékony 0.5-1 mm-es réteg kerül a fogak felszínére, amellyel azok esztétikai megjelenése kedvezően befolyásolható.

Amiben különlegesek vagyunk

A SoulDental Fogászati Központ abban a kivételes helyzetben van, hogy saját praxislaborral rendelkezik. Ennek a legnagyobb előnye, hogy esztétikus fogpótlásaink készítésekor a fogtechnikus saját szemével láthatja a maradék fogak színét, egyedi jellegzetességeit és ez alapján készíti el a megtévesztésig hasonló koronákat, héjakat, hidakat. Minden pótlásunk készítésekor tartunk egy úgynevezett mattpróbát, mely során a félig elkészült pótlás színét, alakját a pácienssel együtt ellenőrizzük a tökéletes eredmény érdekében.

Orvosaink, akik az esztétikai fogpótlásokban segítségére lehetnek

mkd-team-image
Dr. Schatz Balázs
Ügyvezető Igazgató Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos, Esztétikai specialista
mkd-team-image
Dr. Kende Dóra
Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos, gyökérkezelő specialista
mkd-team-image
Dr. Németh Dániel
Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos, parodontológus rezidens
mkd-team-image
Dr. Sebők Vivien Brigitta
Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Árak

  • Porcelán leplezésű korona

  • 95 000 Ft

  • Procera fémmentes korona

  • 135 000 Ft

  • Porcelán héj/korona

  • 110 000 Ft

Időpontkérés

Fontosnak tartjuk a tájékoztatást, hisz a pontos utasítások, és azok betartása nagyban hozzájárulnak egy-egy beavatkozás kimenetelének sikeréhez.

Az itt olvasható és letölthető betegtájékoztatónk remélhetőleg segítségére lesz.

Pácienstájékoztatók

Támák, amik érdekelhetik