Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Bimbó út 139/B

1026 Budapest

Kövess minket

Fogbeültetés, implantáció – kedvezményes ajánlat

Kezeléseink - implantáció-fogbeültetés

Fogpótláson, implantáción gondolkodik?

Ha eddig nem határozta volna el magát, segítünk, hogy most egy lépéssel közelebb kerülhessen hozzá. Ha egy vagy több foghiánnyal rendelkezik, nem érdemes tovább halogatnia a fogak pótlását.

Hogy miért?

Már akár csak egyetlen fog elvesztése szerteágazó következményeket von maga után, és minél több foghiányról van szó, az ennek következményeiként kialakuló  probléma annál súlyosabb és összetettebb lehet.

A foghiány következményei

 • esztétikai probléma
 • meglévő fogak elvándorlása
 • ellenoldali fogak kiemelkedése
 • csontvesztés
 • állkapocsízületi problémák, porckopás
 • az ínypapilla sorvadása
 • probléma a rágásban
 • állkapocs csont sorvadása
 • maradék fogak kopása
 • maradék fogak túlterhelése

E fent felsoroltak miatt nem célszerű tehát elodáznia az eltávolított, kihúzott fog, különösen több fog hiánya esetén a fogak pótlását, hiszen minél tovább halogatja, annál komolyabb és szerteágazóbb következményeket okoz a fogak hiánya, melyeket visszaállítani, az idő múlásával egyre nehezebb.
A fogpótlás pedig – legyen az korona, híd, vagy implantáció – minél hamarabb dönt mellette, annál egyszerűbb.

1-2 hónapon belül   természetesen nem kell szembenéznie a fent felsoroltakkal, de döntése során fontos számolnia a foghiány esetleges későbbi következményeivel is.

Ma már az implantáció – egy biztonságos, szövetbarát, és az esetek több mint 95%-ában sikeres megoldás a foghiány pótlására.

Fogászatunkon számos megoldást kínálunk a mosoly megszépítésére, a foghiányok pótlására, amelyek minden pénztárcának megfelelhetnek. Ráadásul azt egymást követő lépések nem egyik hétről a másikra történnek, így nem egyszerre jelentenek anyagi megterhelést sem. Ma már különböző módszerek és alapanyagok állnak rendelkezésre, segítünk az Ön számára legmegfelelőbb kiválasztásában.  Legyen az egy egyszerű fogpótlás, rögzített fogsor, híd,  de akár a mára már mindenki számára könnyedén és biztonságosan elérhető implantáció.

A cél az, hogy a fogászati eljárás során stabil pótlást hozzunk létre, amellyel az evés, nevetés, a mindennapi élet összes cselekménye újra megalkuvások nélkül történhet.

Ha esetleg tartana az implantáció kockázatától

5 érv az implantáció - fogbeültetés mellett

 1. Az egyik legfontosabb érv az implantáció mellet, hogy nem jár a környező fogak lecsiszolásával, mint ami egy híd elkészítéséhez szükséges.
 2. Az implantáció megoldás lehet  1-2 fog pótlására, de a fogbeültetés akár a teljes foghiány megoldására is a legjobb választás lehet, mind esztétikai mind komfortosság szempontjából.
 3. Az ép fogsor nélkülözhetetlen az alapos rágáshoz, ami a megfelelő emésztés alapja, ezért mindenképp gondoskodni kell épségéről.
 4. Az implantátum egy életre szól! Az implantáció során a korszerű technológiával készült, és minőségbiztosítással rendelkező Nobel Biocare cég által forgalmazott implantátumokat használjuk.
 5. Ön nem kockáztat! Garanciát vállalunk!

Mit jelent ez a garancia?

A garancia időtartamát a kezelést végző fogszakorvos egyezteti Önnel, illetve a számlán is feltüntetjük a garancia időtartamát. Fogimplantátumok esetén ez 10 évet jelent. A garancia érvényességének meghatározó feltételei közé tartozik, a fogmű rendeltetésszerű használata, a kezelőorvos utasításainak betartása, a megfelelő szájhigiénia fenntartása, illetve a félévenkénti szájhigiéniás kezelésen való részvétel. Fontos továbbá a hat havonta esedékes díjmentes kontrollvizsgálaton való megjelenés, és évente a röntgen kontroll elvégzése.

Fogászatunkon a legmodernebb implantációs eljárás  – a  navigációs implantáció is elérhető

A modern fogászatban történt rohamos fejlődés következtében lehetővé vált a számítógépes vezérléssel történő implantáció. Ez a CAD/CAM technológia segítségével  a számítógéppel végzett tervezést és gyártást jelenti. Ennek a technológiának a használata az implantológiában lehetővé teszi, hogy a szájsebész  ne csak egyszerűen –  a hétköznapi szóhasználatban – szabadkézzel dolgozzon, hanem komoly technológiai segítségre támaszkodjon.

A navigációs implantáció során a fogorvos az elkészített CBCT felvétel alapján számítógéppel tervezi meg a beültetendő fogimplantátum helyét, méretét, szögét és a beültetés mélységét. Ezt követően az elkészült tervek alapján egy 3D nyomtatóval egy sebészi sablon nyomtatása történik, melynek segítségével a fogorvos mintegy számítógép vezérelte precizitással tudja elvégezni a beavatkozást.

SOKAN A BEAVATKOZÁS KÖLTSÉGÉTŐL TARTANAK A LEGJOBBAN

Az implantáció az árát tekintve valóban nem tartozik az olcsó fogászati beavatkozások közé, de az implantáció költségeinek mérlegelésekor figyelembe kell venni, hogy az implantátum egy életre szól. A rá épülő felépítményt, a koronát lehet cserélni rajta, de ezek esetében is minimum 10 éves távlatokban kell gondolkodnunk.

Számoljunk! A foghiány kezelésére alkalmazott híd készítésének esetében – ami a szomszédos fogak lecsiszolásával is jár –  legalább 3 koronával kell számolnunk, és ezek élettartama sem örök. Ez a döntés továbbá előrevetíti a szomszédos fogak későbbi kezeléseit is. Ezen költségeket is figyelembe véve, már nem biztos, hogy az implantáció a drágább megoldás, különös tekintettel annak gyors beépítésére, és komfortos voltára.

Tegye meg az első lépést! Kérjen egy konzultációs időpontot implantációra.

 • Ennek során minden szükséges információt megadunk Önnek, és javaslatokat teszünk a foghiány kezelésének ideális megoldására, és minden felmerülő kérdésére megadjuk a választ.
 • A legmodernebb diagnosztikai vizsgálatok elvégzésével CBCT segítségével eldöntjük, hogy elvégezhető-e az implantátum beültetése. Megállapítjuk, hogy megfelelő-e az állcsont adottsága, a csont mennyisége és minősége. Csonthiány esetén például, egyéb beavatkozások is indokoltak lehetnek.
  Kiválasztjuk az Önnek leginkább megfelelő implantátum típust. A fogbeültetés során a legkorszerűbb implantátumrendszereket használjuk, hiszen ezek biztosítják ma a legmodernebb és leghatékonyabb technológiai lehetőségeket.
 • Legvégül pedig elkészítjük a kezelési tervet és az Ön személyre szabott tervszámláját.

Hogy segítsünk ebben, egy különleges ajánlat! Ha már belevág, ne álljon meg egynél!

Ha OTP EP kártyával keres fel minket, a második implantáció árából 5 % a 3. árából 10 % kedvezményt adunk!

 • Implantáció Nobel Biocare: Alpha Bio Neo

 • 220 000 Ft

 • Implantáció Nobel Biocare: Nobel CC

 • 255 000 Ft

 • Implantáció Nobel Guide eljárás

 • 220 000 Ft

Mit tartalmaz ez az ár?

Prémium minőségű implantátumot
Konzultációt, kezelési tervvel és ajánlattal
Modern diagnosztikai vizsgálatok
Számítógépes tervezés CBCT-segítségével
Az implantátum műtéti beültetését
A műtét utáni digitális kontrollvizsgálatot
Egy héttel a műtét után a varratok eltávolítását
Két héttel a műtét utáni ellenőrzővizsgálatot

Mi szükséges ahhoz, hogy jó döntést hozzon?

Meggyőződésünk, hogy a fogászati implantáció kapcsán kulcsfontosságú, hogy beavatkozáshoz a megfelelő fogászatot illetve szakembert válassza. Mi a SoulDental Fogászaton már 2002 óta végezzük sikeresen az implantációs beavatkozásokat. Szakorvosaink, Dr Szilágyi Emese és Dr. Németh Dániel nagy tapasztalattal rendelkeznek az implantációs műtétek területén, kiváló szakértelemmel és precizitással, műszerezettséggel és a legkorszerűbb műszerparkkal és diagnosztikai háttérrel végzik a beavatkozásokat.

Amit tudnia kell fogászatunkról

 • A legmodernebb diagnosztikai és műtéti háttérrel rendelkezünk.
 • 20 éves tapasztalatunk van az implantációs beavatkozásokat illetően.
 • Fogászatunk egy épületben található a fogtechnikai laboratóriummal, ami megkönnyíti az implantációra kerülő fogpótlások kivitelezését.
 • Fogászatunkon nagy hangsúlyt fektetünk a fájdalom- és szorongásmentes fogászati kezelésekre. Nálunk nem csak álom a félelemmentes kezelés! Célunk, hogy mindenkinél elérjük, hogy a fogászati kezelések előtt és alatt a szorongás helyett a nyugalomé és mosolyé legyen a főszerep a fogorvostól, fogászati kezelésektől való félelem helyett.
 • Barátságos légkör, családias hangulat, betegközpontúság, gondos ellátás, empátia, figyelem – ez az, ami fogászatunkon megalapozza a kezelések hangulatát.

Az implantációt végző orvosaink

mkd-team-image
Dr. Szilágyi Emese
parodontológus fogszakorvos, implantológus
mkd-team-image
Dr. Németh Dániel
konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos, parodontológus rezidens

Éljen a lehetőséggel!

A második implantáció árából

5 %

a harmadik árából

10 %

kedvezményt adunk, ha OTP EP kártyával keres fel minket!

Ha több információra lenne szüksége írja meg, vagy hívjon minket!   +36 30 228 3199

Ha még kérdése lenne, írja meg!

  Időpontkérés implantációs konzultációra