Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Zugligeti út 60.

1121 Budapest

Kövess minket

Fogászati kezelések

Fogászati kezelések - Gyökérkezelés - SoulDental Fogászat

Fogászati kezelések fogászatunkon

Ha fogászati kezelésről beszélünk, függően attól, hogy valaki fájdalom, vagy akut panasz esetén keresi-e fel a fogorvost, vagy rendszeres szűrővizsgálatokon vesz részt, teljesen eltérő problémák keletkezhetnek melyek kezelésében gyakran egy összetett folyamatra kell gondolnunk. Minél tovább halasztjuk a látogatást, annál sokrétűbbé, komplikáltabbá vállhat a szükséges kezelés, természetesen annál invazívabb beavatkozásokra is lehet szükség. A rendszeres fogászati látogatás elengedhetetlen fogaink egészségének megőrzése szempontjából. Ha Ön véletlenül az első csoportba tartozna, feltétlenül javasoljuk, hogy változtasson, sosem késő! Önmagunk legyőzése, saját határaink feszegetése, átlépése nagy bátorságot igényel, de mindig van jutalom!

 

A fogászati kezelés folyamata

 

Első vizsgálat

Ennek során kerül sor a panaszok megbeszélésére, a szájüreg, a fogak és az íny vizsgálatára. Ilyenkor fontos az egyéni esztétikai és funkcionális célú változtatási igények, célok megbeszélése is. Fontos, hogy már az első találkozás során a páciens megfogalmazhassa, kívánságait és vágyait, vagyis, hogy milyen végeredményt szeretne.

Diagnosztika

Hogy a problémának mi az oka, és milyen megoldási módot lehet választani, ennek eldöntésében van segítségünkre magas színvonalú eszközparkunk.  Diagnosztikai eszközeink- digitális röntgen, panorámaröntgen, CT,  3D CBCT , kis röntgen, lézeres fogszuvasodásmérő műszer, vitalitásvizsgálat segítenek a diagnózis felállításában. A fogászati röntgen segítségével felfedezhetjük a csont mélyében zajló gyulladásos folyamatokat, gócokat, parodontális csontveszteséget, elő nem tört fogak helyzetét. Bizonyos esetekben fogászatunkon is elérhető  3D CBCT felvételre is szükséges lehet egyes anatómiai képletek pontos vizsgálatához.
Ezen technikák alkalmazásával pontos diagnózis állítható fel, és biztos alapra tudunk támaszkodni a kezelési terv megalkotásában.

Fogászati kezelési terv

A diagnózis felállítását követően megtörténik a fogászati kezelés és szolgáltatás kiválasztása. A szóba jöhető szolgáltatások esetében az azokra fordított idő és anyagi ráfordítás szükségessége alapján is lehet szűkíteni a lehetséges kezelési módokat. Természetesen minden lehetséges fogászati kezelés célja  a probléma megoldása,  de az eljárás jellege, időtartama, és a felhasznált anyagok minősége változhat.

Rendelőnk széleskörű szolgáltatási területei és szakembereink specializált tudása lehetővé teszi, hogy a problémája szempontjából a legmagasabb szaktudással és tapasztalattal rendelkező fogorvosunk kezelje. A kezelési terv sok esetben több szakterület együttes kooperációjával valósítható meg. Ez nyújt garanciát az Ön számára a professzionális és prémium minőségű ellátásra.
Ilyen specializált terület a gyökérkezelés, mosolytervezés, parodontológia, a fogszabályozás és a szájsebészet is.
Kezeléseink során, de már a kezelési terv időszakában is nagy hangsúlyt fektetünk a teammunkára és a folyamatos szakmai konzultációra.

Fogászati kezelés

A kezelés során, mely a legmagasabb fokú szakmai igényességgel és kollégáink közötti szakmai együttműködés  szemléletében és keretében zajlik, igyekszünk arra is komoly figyelmet fordítani, hogy a páciens számára stresszmentes és fájdalommentes legyen. Törekszünk az esetleges fogorvosi kezelések iránti pszichés gátak oldására is. Hisz ezek nem csak a páciens számára jelentenek könnyebbséget, de a kezelés gyorsaságára, hatékonyságára kimenetelére is pozitív hatással vannak.

Fogászati kontrollvizsgálat

A fogászati kezelés nem fejeződik be egy fogtömés, vagy hídpótlás elkészültével.
Ezt egy folyamatos és időszakos kontrollvizsgálatnak kell követnie,  ami segít az elért eredmények megőrzésében, megtartásában.
Célszerű a továbbiakban is nagy figyelmet fordítani a fogászati ellenőrzésre és a rendszeres szájhigiéniai kezelésekre, fogkőeltávolításra. Csak így garantálható a végeredmény hosszútávon, vagyis az egészséges szép mosolyért folyamatosan tenni kell!

A  SoulDental Fogászat  exkluzív környezetben, a legmodernebb fogászati eszközökkel és berendezésekkel várja pácienseit. Fogorvosaink fogtechnikusaink és fogászati asszisztenseink mindent megtesznek azért, hogy minden igényt kielégítő kezelésben részesítsék Önt, legyen szó esztétikai protetikai vagy szájsebészeti beavatkozásról.

Kérdése van? Írja meg!

    Időpontkérés

    Írásaink, amik érdekelhetik