Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Zugligeti út 60.

1121 Budapest

Kövess minket

Mindent a tesztelési eljárásról

https://dentalcoop.hu/wp-content/uploads/2020/03/coronavirus-1500x700.jpg

Igyekszünk az ellátás körülményeit úgy alakítani, hogy mind magunk, mind pácienseink védelmét – lehetőségeinkhez mérten – biztosítani tudjuk.

 

A fogászati ellátás fogorvosi rendelőnkben  minden olyan beavatkozás esetében, mely aerosolképződéssel jár – a járványveszély teljes megszűnéséig – a továbbiakban is  Covid-19  gyorsteszt elvégzésével kiegészítve történik.

Ettől az esetben tudunk eltekinteni, ha 2 napnál nem régebbi negatív PCR COVID -19 teszttel rendelkezik, s annak eredményét a beavatkozáskor magával is hozza.

Az elvégzett gyorsteszt során kapott esetleges pozitív teszteredmény kizárja a  fogászati kezelés megkezdését.

 

A teszt ára:  15.000 Ft

Fontos információ!

Az elvégzett koronavírus-szűrés illetve fogászati kezelés ellenértékét  lehetőség szerint kérjük,  bankkártyával fizesse.

2.
3.

Fogászati kezelés

Mindent a kezelésről »

Online bejelentkezés

Bejelentkezem »

.iconsidebar .item {text-align:center;border:1px solid #cfcfcf;padding: 24px;margin-bottom:20px;}.iconnum {font-size: 200%;line-height: 1;}.text p {font-size: 130%;color: #000 !important;}.iconsidebar .btn {border-radius: 0px !important;border: 0px;color: #fff;background: #c3932f;}.iconsidebar .btn {white-space: normal !important;}

  • A teszt az EU-ban jóváhagyott engedéllyel rendelkezik.
  • 90% feletti pontossággal mutatja meg a fertőzés aktív vagy már lezajlott állapotát, valamint azt is, ha a páciens valószínűleg nem fertőződött meg a COVID-19 vírussal.
  • A teszt a fertőzést követő 3-5. naptól képes a legpontosabb információ nyújtására, s a lefolyt fertőzést követően akár 2 hónap elteltével is kimutatja a vírussal való korábbi fertőzést.
  • A mintavétel az otthoni vércukor-méréshez hasonló. A gyorsteszt az ujjbegyből nyerhető egy csepp vér, és a rendelő által rendelkezésre bocsájtott teszt segítségével végezhető el.
  • Az eredmény 10 percen belül leolvasható.
https://dentalcoop.hu/wp-content/uploads/2020/03/tesztelés-600x400.jpg

Az ellátás előtt végzett tesztelés menete:

 

  1. Anamnézislap és nyilatkozat kitöltése.
  2. A pontosan érkező páciens a gyorsteszt elvégzésére kialakított helységben kerül fogadásra.
  3. COVID-19 gyorsteszt elvégzése.
  4. Páciens a rendelőt a 10 perces teszt kiértékelési időtartamra elhagyja, s a szabadban vagy lehetőség szerint gépjárművében várakozik.
  5. A teszt kiértékelésének eredményéről telefonon és elektronikus úton is értesítjük. Az email, a teszt pozitivitása esetén a szükséges tudnivalókat, tennivalókat és információkat is tartalmazza.

A fogászati ellátás menete a teszt eredményének tükrében

https://dentalcoop.hu/wp-content/uploads/2020/03/tesztelés-2-600x600.jpg

Mit jelent a negatív teszt?

A teszt 95%-os biztonsággal a 3-5 napnál korábbi fertőzést mutatja ki. Tehát, ha modjuk 2 napja találkozott a kórokozóval, és megfertőződött, a teszt negatív eredményt fog mutatni, noha akár már vírushordozó, azaz Ön is fertőző lehet.

Tudnia kell, hogy a fertőzöttség kiderítése közös érdek.

Tehát a negatív teszt sem jelent teljes biztonságot, ezért fektetünk hangsúlyt az előszűrésre és az online űrlapon egészségi állapotára tett nyilatkozatára.

Ha Ön érintett lehet, olyan fogászati kezelést kell igénybe vennie, ahol felkészültek a fertőzött páciensek kezelésére is.

 

Negatív teszteredmény esetén

A páciens rendelőben újra fogadásra kerül a kezeléseket végző másik helyiségben.

Az elvégzett fogászati kezelés ellenértékét kérjük távozás előtt egyenlítse ki recepciós kollégánknál, melyet kizárólag bankkártyával tud megtenni.

Pozitív teszteredmény esetén

Abban az esetben, ha a koronavírus-gyorsteszt pozitív lett, nem áll módunkban kezelni Önt. Sajnos nem áll rendelkezésünkre olyan védőfelszerelés, amely biztonsággal megvédene minket – pedig nagyon be leszünk öltöztetve -, és az Ön után érkező pácienseket a fertőzéstől. Még úgy sem, hogy a fogászati beavatkozás után kivételes hangsúlyt fektetünk a fertőtlenítésre. Távozáskor igyekszünk Önt ellátni minden fontos információval a fertőzéssel kapcsolatban, és  elirányítjuk olyan intézménybe, ahol felkészülten tudják fogadni a COVID-19 vírussal fertőződött pácienseket.

 

https://dentalcoop.hu/wp-content/uploads/2020/03/tesztelés-3-600x300.jpg