Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Bimbó út 139/B

1026 Budapest

Kövess minket
 

Dr. Schatz Balázs

orvosigazgató, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos, esztétikai specialista

„Barátságos, higgadt természetem sokszor azonnal megnyugtatja félős pácienseimet, amint beülnek fogászati székembe! Tökéletes esztétikai eredményre törekszem, hiszen az így visszanyert magabiztosságukkal a pácienseim életminősségén is sikerül javítanom.”

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett, majd az Általános Orvostudományi Kart is elvégezte.

1999 –ben Fog és szájbetegségek szakvizsgát tett. 2011–ben Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos lett. 2002-től a valamikori DentalCoop, most már SoulDental fogászat tulajdonostársa és orvosigazgatója.

Szakterülete a különböző implantátumokon vagy saját fogakon rögzülő fogpótlások készítése. Specialitása a természetes fogazathoz maximálisan illeszkedő teljes kerámia koronák és hidak kialakítása. A kerámia restaurációk területén hosszú távú tapasztalattal rendelkezik. 2005-óta használja praxisában a nemzetközileg elismert Procera cirkónium kerámia rendszert, a házban működő kiváló fogtechnikai laborral szorosan együttműködve.

Kihívásnak érzi a páciens arckarakteréhez leginkább passzoló harmonikus mosoly tervezését és különböző technikákkal történő megalkotását.

Angolul és portugálul beszél.

Dr. Schatz Balázs, aki fogpótlástan, konzerváló fogászati szakvizsgával rendelkezik, de az általános orvosi kart is elvégezte. Aki nem csak azt szereti munkájában, hogy sikerélménnyel jár, és a páciensek elégedetten, boldogan, mosolyogva távoznak a rendelőből, hanem azt is, hogy még a legnagyobb félelemmel érkezők is, egyre bátrabban, oldottabban érkeznek a kezelésekre. Fogorvosként fontosnak tartja, és sokat tesz azért, hogy oldja a fogorvosi székben ülők félelmét a fogászati beavatkozásokkal kapcsolatban.

Specialty
konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos, esztétikai specialista - SoulDental Fogászat