Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Zugligeti út 60.

1121 Budapest

Kövess minket

DentalCoop – SoulDental

2002-ben betársulva egy már működő fogászati rendelőbe, a mára már jól ismert „DentalCoop – A mosoly szakértője ” szlogennel kezdtük el működtetni fogászatunkat a Zugligeti úton.

Az évek során egy olyan tapasztalt csapatot építettünk, akik segítségével családias  hangulatú, elegáns rendelőnkben professzionális szolgáltatást nyújtunk pácienseink számára.
Az elmúlt 16 évben folyamatosan fejlődtünk, megújultunk.  2018-ban az országban elsőként nyitottuk meg önálló gyermekfogászati magánrendelőnket: „DentalKópé – A mesebeli gyerekfogászat” néven a 1037 Budapest, Montevideo u. 3/A-ban.
A mára már 34 főből álló, két helyszínen működő csapatunkban  jelenleg 7 felnőtt és 7 gyermekfogorvos dolgozik.

Idén tavasszal új távlatok nyíltak számunkra. Lehetőségünk adódott korábbi társunkat kivásárolni közös cégünkből. Így a továbbiakban már önállóan, kötöttségek nélkül,  saját elképzeléseink szerint  szőhetjük tovább  álmainkat, és  terveinket.
Új nevünkkel is ezt a megújulást szeretnénk kihangsúlyozni.

CSAK EGY KIS VÁLTOZÁS  –  MÉGIS HATALMAS ELŐRELÉPÉS

[wb_vc_before_after_image_comparison before_image=”9686″ after_image=”9782″ image_size=”medigroup_mikado_square” wbvcbaic_orientation=”” wbvcbaic_default_offset=”” wbvcbaic_before_text=”” wbvcbaic_after_text=”” wbvcbaic_click_to_move=”” wbvcbaic_move_on_hover=””]

Nincs mitől aggódnia! Mi nem, csak a nevünk változik!

A DentalCoop nevet magunk mögött hagyva, a SoulDental fogászat ugyanolyan színvonalas szolgáltatást nyújt majd amit az emúlt 18 évben megszokhatott, és joggal el is vár tőlünk.
Jól ismert csapatunk, szakmai attitűdünk, minőségi szolgáltatásunk továbbra is változatlan marad.
E névváltás hivatott kifejezni azon mély elköteleződésünket, miszerint a mosoly „szakértői”  ezt követően is SZÍVVEL  és LÉLEKKEL végzik majd nap mint nap munkájukat.

NINCS MÁS TEENDŐJE MINT

Mentse el új nevünket telefonjába

BÖNGÉSSZE ÚJ HONLAPUNAT

KÖVESSE FACEBOOK OLDALUNKAT

Küldjön egy like-ot Facebook oldalunkra

Írjon véleményt rólunk

 

Mi pedig újult erővel, és a továbbiakban még nagyobb lelkesedéssel vágunk bele terveink megvalósításába, és persze  az eddig megszokott szakértelemmel és  elhivatottsággal  állunk rendelkezésére esetleges fogászati problémái megoldásában. A kis változások nagy lehetőségeket rejtenek!

Legyen részese továbbra is történetünknek!

Várjuk szeretettel!

ELÉRHETŐSÉG

1121 Budapest, Zugligeti út 60.

TELEFON

+36 30 228 3199

NYITVATARTÁS

H. – P.: 08-20 óráig
Sz. V.: ZÁRVA

A SOULDENTAL FOGÁSZATI KÖZPONT A RÉGI  HELYEN, A MEGSZOKOTT SZAKÉRTELEMMEL VÁRJA!

Kérdése van?

    Időpontot szeretne?