Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Zugligeti út 60.

1121 Budapest

Kövess minket

Biztonságos fogászat

REAGÁLUNK A VÁLTOZÁSOKRA!

VÉDŐOLTÁS

A fogászatunkon dolgozó orvosok és dentálhigiénikusok oltása befejeződött,  ami a Covid – 19 vírussal szembeni védettség kialakulását követően nem csak a megfertőződést, de fertőzés esetleges továbbadásának lehetőségét is kizárja.

SoulDental a biztonságos fogászat!

Újításaink – Speciális légtisztító – Ózongenerátor – Germicid lámpa

Az élet folyamatos kihívások elé állít mindannyiunkat, és az elmúlt időszak szokatlanul nehéz helyzetet teremtett. Az erre történő reagálás mindannyiunktól  különösen nagy rugalmasságot, újítások iránti nyitottságot követelt, és követel a továbbiakban is!

A kórokozók elleni védelem aktuálisabb mint valaha. Egészségügyi intézményként elengedhetetlen feladat számunkra annak megoldása, hogy szolgáltatásunkat minden körülmények között biztonságosan tudjuk nyújtani.

Természetesen – más fogászatokhoz hasonlóan – mi is használjuk a védőfelszereléseket, az eldobható egyszer használatos védőruhákat, FFP3 maszkokat, plexi pajzsokat, és temérdek fertőtlenítőszer használatával gondoskodunk a fertőtlenítésről.

 

Mi azonban többre gondoltunk!

Mindig is fontos volt számunkra az innováció. Az elmúlt időszak azonban felgyorsította rendelőnkben a fejlődést.

Olyan orvosi segédeszközök beszerzését tűztük ki célul, melyek egy fogorvosi rendelő számára is megfelelő védelmet nyújtanak a vírusok, baktériumok levegőben való terjedésével kapcsolatban, azaz tisztítanak és fertőtlenítenek.

 

Fejlesztéseinket, melyek  mindannyiunk biztonságát szolgálják. 

Ózongenerátor – Ózonos levegőfertőtlenítés

Az ózon rendkívül erős fertőtlenítőszer, mely a gáz halmazállapotából adódóan eljut a helyiség minden pontjába és elpusztítja a káros mikroorganizmusokat: baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, úgy hogy közben nem károsítja a berendezési tárgyakat. 

Az ózon alkalmazása biztonságos!

Az ózonos levegőfertőtlenítés rendkívüli előnye más fertőtlenítő eljárásokkal szemben, hogy nem hagy hátra egészségre káros anyagot a fertőtlenítés folyamatában – mint pl. a klór -, hanem egyszerűen rövid idő alatt magától is tiszta oxigénné (O2) bomlik. Az ózonfriss eljárás során a fertőtlenítő ciklus befejezéseként az ózon tiszta oxigénre bontását az ózongenerátor elvégzi, így a kezelés végén a helyiség szellőztetés nélkül azonnal használatba vehető!

Az ózonos fertőtlenítés minden éjszaka üzemel fogorvosi rendelőnkben.

Germicid lámpa

Az UV-C / germicid lámpás légtisztító-berendezés

 

A készülékben egy különleges lámpa 253,7 nanométer hullámhosszúságú ibolyántúli (UV-C) sugarakat állít elő. Az UV-C fény megöli a vírusokat, baktériumokat, penészgombákat és egyéb alacsonyrendű mikroorganizmusokat. A sugárzás roncsolja a mikroorganizmusok DNS/RNS szerkezetét és megakadályozza szaporodásukat.

 

Ez a berendezés folyamatosan működik rendelőnkben, és cseréli, fertőtleníti a levegőt.

Speciális légtisztító – elszívó berendezés

Ez az elszívóberendezés kifejezetten fogászati rendelők számára lett kifejlesztve.

Az eszköz képes a levegőben található vírusokat és baktériumokat csapdába ejteni a levegő elszívása során.

A rendelőnkben üzembehelyezett légtisztító- és elszívóberendezés megakadályozza a vér, vírus és egyéb részecskék levegőbe kerülését a fogászati kezelés során.

A VacStation négy szintű védelemmel biztosítja a levegő tisztítását, ezáltal csírátlanítását.

  1. Kiszűri az aerosolt és a nedvességet
  2. Kiszűri a port és egyéb lebegő részeket 99%-os hatásfokkal 
  3. Aktívszén-szűrőjével, szűr és sterilizál
  4. UV-sterilizáló hatása van

Újításaink fontos előnyei!

 

Mind az UV-C sugárzás, de az ózonos fertőtlenítés esetén az, hogy egyrészt nem kell kemikáliákat, vegyszereket használnunk, hanem a természetben is előforduló hatásokat állítjuk a saját szolgálatunkba. Másrészt előny, hogy a különféle vegyszeres eljárásokkal ellentétben, az UV-C sugárzás és az ózon ellen a kórokozók nem tudnak immunitást felépíteni, így nem kell attól tartanunk, hogy hatásuk esetleg idővel csökkenne, vagy akár teljesen megszűnne.

Fejlesztéseink révén nem csak a kezelésektől nem kell félnie, fogászati rendelőnkben az esetleges megfertőződéstől sem kell tartania.

 

SoulDental – A biztonságos fogászat

Tetszett oldalunk?