Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Bimbó út 139/B

1026 Budapest

Kövess minket

Mindent az előszűrésről

Miért fontos ez?

A fogorvosi beavatkozás során a levegőbe kerülő vízpermet ha COVID-19 vírusokat tartalmaz, akkor nagyon magas a fertőzés kockázata. Nem csak a rendelő egész területén dolgozó kollégákra és asszisztensekre veszélyes, hanem a fertőzött beteg után  érkező összes további páciensre is.

Ezért nagyon fontos előre kiszűrni a potenciális vírushordozókat.

Kérjük, ha az alábbi állítások igazak Önre, ne jöjjön a rendelésre!

Magas rizikófaktorú besorolást jelentenek fertőzés szempontjából azok

  • akik az elmúlt 2 hétben COVID-19 fertőzésre utaló tüneteket (láz, hőemelkedés, száraz köhögés, fáradékonyság.emésztőrendszeri tünetek ) tapasztaltak magukon.
  • akiknek ugyan nincs tünete, de az elmúlt 5 napban viszonylag nagy valószínűséggel megfertőződhettek. Akik tartózkodtak olyan helyen, ahol több mint 5 ember tartózkodott egyszerre. Akik utaztak tömegközlekedési eszközön.

Fontos tudni, hogy friss – 5 napon belüli – fertőzést a teszt nagy valószínűséggel nem mutat ki, de az egyén már fertőz!

Online bejelentkezés

Bejelentkezem »

.iconsidebar .item {text-align:center;border:1px solid #cfcfcf;padding: 24px;margin-bottom:20px;}.iconnum {font-size: 200%;line-height: 1;}.text p {font-size: 130%;color: #000 !important;}.iconsidebar .btn {border-radius: 0px !important;border: 0px;color: #fff;background: #c3932f;}.iconsidebar .btn {white-space: normal !important;}