Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Zugligeti út 60.

1121 Budapest

Kövess minket

5 érv az implantáció – fogbeültetés mellett

5 érv az implantáció – fogbeültetés mellett

Életünk során sok veszteség ér minket. Sok minden nem pótolható, de van ami igen!
Az implantációs fogpótlás a mai modern technológia segítségével, ma már szinte mindenki számára elérhető.
Ma már az implantáció egy biztonságos, szövetbarát, és az esetek több mint 95%-ban sikeres megoldás a foghiány pótlására.

 

 

Egy megfelelő pozícióba behelyezett implantátum

Talán Önt is érinti a probléma?

Összeszedtük érveinket, hogy segítségére legyünk a döntésben.

 

 5 érv az implantációs fogpótlás mellett!

 

1. A foghiány összetettebb probléma mint gondolnánk.

A fogak elvesztését  legyen az baleset, szuvasodás vagy betegség következménye minden korosztály nehezen éli meg, különösen, ha a foghiány a mosolyzónában van.
A foghíjas mosoly nemcsak negatívan hat önértékelésünkre, ezáltal társas kapcsolatainkra,  de akár pszichés problémákat is eredményezhet.
Nem szabad legyintenünk a hátsó foghiányra sem, amely – bár esztétikailag nem zavaró – attól még komoly egészségügyi kockázatokkal jár. Az ép fogsor nélkülözhetetlen az alapos rágáshoz, ami a megfelelő emésztés alapja.

A hiány a fogazat egészének egységét is megbontja. A hézag melletti fogak elmozdulhatnak, elvándorolhatnak, ráadásul az érintett területeken nagyobb eséllyel alakul ki fogszuvasodás, fogágykárosodás, ami további fogvesztéshez vezethet.

2. Több megoldás létezik a fogászati technológiában a probléma kezelésére, de az implantáció választása egy különösen jó döntés!  Legyen szó 1-2 fog pótlásáról, de a fogbeültetés akár a teljes foghiány megoldására is a legjobb megoldás lehet, mind esztétikai mind komfortosság szempontjából.

3. Talán az egyik legfontosabb érv az implantáció mellet, hogy nem jár a környező fogak lecsiszolásával, mint ami egy híd elkészítéséhez szükséges.

Implantáció választása tehát nem jelent traumát a  környező fogakra nézve. Ami mind a fogak esetleges jövőbeli problémája, mind pedig az implantáció költségének megítélésenek mérlegelésekor is fontos szempont.

4. A beültettett foggyökér, az implantátum egy életre szól! Az implantáció során a korszerű technológiával készült, és minőségbiztosítással rendelkező Nobel Biocare cég által forgalmazott implantátumokat használjuk.

Az egészségügyi eszközökre vonatkozó előírások, a biokompatibilis alapanyagok és az ipari gyártási folyamatok magas minőségű termékeket garantálnak, kiváló illeszkedéssel és felszínmegmunkálással, a hosszútávú klinikai eredmények, és a páciensek elégedettsége érdekében.

5. Ön nem kockáztat! Garanciát vállalunk!

Fogimplantátumok esetén ez 10 évet jelent. A garancia érvényességének meghatározó feltételei közé tartozik, a fogmű rendeltetésszerű használata, a kezelőorvos utasításainak betartása, a megfelelő szájhigiénia fenntartása, illetve a félévenkénti szájhigiéniás kezelésen való részvétel.

Fontos, hogy a garancia feltétele a hat havonta esedékes díjmentes kontrollvizsgálaton való megjelenés, és évente a röntgen kontroll elvégzése.

 

Ha felkeltettük érdeklődését a fogpótlás ezen formájával kapcsolatban, esetleg konzultációs időpontot szeretne keressen minket!

Kérdése van? Írja meg!

    Kapcsolódó videónk

    Kapcsolódó blogbejegyzéseink

    No posts were found.