Hétfő - Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Zugligeti út 60.

1121 Budapest

Kövess minket

Egy jó fogászat ismérvei ...

Páciensorientált szemlélet

Empatikus légkör

Felkészült szakemberek team munkája, széleskörű fogászati és szájsebészeti szolgáltatás, professzionalizmus, megfelelő diagnosztikai háttér, jó atmoszféra. Nálunk mindezt megtalálja. Sőt, még többet is! Fogorvosaink, nevünkből is adódóan, szívvel - lélekkel segítenek megoldani fogászati problémáját.

Csapatmunka

Egyik legfontosabb értékünk

Az évek során olyan tapasztalt csapatot építettünk, akik segítségével családias hangulatú, elegáns rendelőnkben professzionális szolgáltatást nyújtunk pácienseink számára. Az elmúlt 21 évben folyamatosan fejlődtünk, megújultunk, gyarapodtunk. A mára már 34 főből álló, két helyszínen működő csapatunkban jelenleg 7 felnőttfogorvos és 7 gyermekfogorvos dolgozik.

Profizmus

A legmodernebb eljárások

Fogászatunkon elérhetők a legmodernebb eljárások: mikroszkópos gyökérkezelés, lézersebészet, navigációs sebészet. Orvosaink és rezidenseink komoly szakmai munkát folytatnak szakterületükön. Publikációikat, esetleírásaikat, szakmai írásaikat orvosaink saját oldala alatt olvashatja.

Modern diagnosztikai háttér

A pontos diagnózis a jól megválasztott terápia alapja

Mindig is fontos volt számunkra az innováció. A legmodernebb diagnosztikai technológiával várjuk Pácienseinket! Fogászatunkon helyben elérhető diagnosztika: röntgen, teleröntgen, panorámaröntgen, CT és 3 D CBCT. A rendelőnkben elérhető diagnosztikai eszközök nem csak meggyorsítják, de kényelmesebbé, tervezhetőbbé és legfőképpen biztonságosabbá teszik a kezeléseket.

Félelem nélkül

Fájdalom- és szorongásmentes kezelések

Mi tudjuk a megoldást! Nem csak álom a szorongás- és fájdalommentes kezelés! Ön is azok közé tartozik, akiknek összeszorul a gyomra, megremeg a lába, ha szóba kerül a fogorvos? Akiknek rögtön elmúlik minden fájdalma, amint a rendelőbe lépnek? Netán már volt, hogy inkább elmenekült a kezelés elől, pedig már nagy nehezen rászánta magát? Vagy csak ismer ilyen embert?:)

SZOLGÁLTATÁSAINK

Fogászat
Szájsebészet
Fogszabályozás
Implantáció
Gyermekfogászat
 • Fogászat

  Modern technológia – elsőosztályú alapanyagok

  Fogorvosaink nagy szakértelemmel várják. Legyen szó bármilyen fogászati problémáról, megelőzésről, fogesztétikai kezelésről.  A fogászati kezelések teljes skáláját nyújtjuk a fogtöméstől a legmodernebb fogpótlási technikákon keresztül a mikroszkópos gyökérkezelésig. Ami jellemez minket: empatikus légkör, családias hangulat, szakértelem, elsőosztályú alapanyagok, minőségi szolgáltatás.

  Megnézem

 • Szájsebészet

  Professzionális műtéti háttér

  Van, hogy a problémák megoldása érdekében sebészeti beavatkozás szükséges. A szájsebészet elsőre sokunkban riadalmat kelt. Fogászati rendelőnkben a legmodernebb érzéstelenítő eljárásokkal és sebészeti tecnikával és technológiával segítünk, hogy ez az Ön számára minél kisebb kellemetlenséggel járjon. Fogászatunkon a legmodernebb sebészeti technikák, a mikrolézer-sebészet, a navigációs sebészet és a navigációs implantáció is elérhető.

  Megnézem

 • Fogszabályozás

  Felnőttek és gyerekek részére

  Amit nem lehet elég korán kezdeni, de felnőttkorban sem késtünk még el, ha tökéletesen rendezett fogsort szeretnénk! Ma már a fogszabályozás  egy hétköznapi, kíméletes fogászati eljárás. Megéri belevágni!

  Megnézem

 • Implantáció

  Fogbeültetés

  Akár csak egyetlen fog elvesztése szerteágazó következményeket von maga után, és minél több foghiányról van szó, az ennek következményeiként kialakuló  probléma annál súlyosabb és összetettebb lehet. Nézzük tehát! Miért fontos a foghiány pótlása?

  Megnézem

 • Gyerekfogászat

  A GYEREKEK FOGAIHOZ IS ÉRTÜNK

  Tapasztalt gyermekfogorvos csapatunk mesebeli környezetben várja a gyerekeket. A gyermekfogászat más, mint a felnőttek kezelése. Időigényesebb, több türelmet és empátiás készséget igényel.  Aki titokban mindig szeretett volna liftezni a fogorvosi székkel, az itt megteheti. Varázsdobozunk pedig kifogyhatatlan meglepetéseket tartogat a kezeléseket követően.

  .

  Megnézem

Amiben különlegesek vagyunk

Fogászat és szájsebészet egy helyen

Kevés fogászati rendelő mondhatja el magáról, hogy a fogászati kezelések mellett szájsebészeti problémákra is megoldást kínál. Mindezek mellett, amire még kiemelt figyelmet fordítunk.

DSC_0663

Félelem és szorongásmentes kezelések

Ön is azok közé tartozik, akiknek összeszorul a gyomra, megremeg a lába, ha szóba kerül a fogorvos? Akiknek rögtön elmúlik minden fájdalma, amint a rendelőbe lépnek? Netán már volt, hogy inkább elmenekült a kezelés elől, pedig már nagy nehezen rászánta magát? Vagy csak ismer ilyen embert?

MEGNÉZEM
SoulDental Fogászat

Pácienstájékoztatás

Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a tájékoztatásra, hisz a pontos utasítások, és azok betartása nagyban hozzájárulnak egy-egy beavatkozás kimenetelének sikeréhez.

Az itt olvasható és letölthető betegtájékoztatónk remélhetőleg segítségére lesz.

Letölthető tájékoztatók

Fontos számunkra pácienseink tájékoztatása, információkkal történő ellátása. Ezt minden esetben megtesszük szóban. de, fontosnak tartjuk, hogy ezek a leírások bármikor elérhatőek legyenek pácienseink számára.

Megnézem
Szájhigiéniai kezelés

Olvassa el tájékoztatónkat!

Letöltés
Fogbeültetés - Implantáció

Olvassa el tájékoztatónkat!

Letöltés
Fogászati fogfehérítés

Olvassa el tájékoztatónkat!

Letöltés

Problémák, amikre megoldást kínálunk

Tapasztalt csapatunk segítségével családias hangulatú, elegáns rendelőnkben professzionális szolgáltatást nyújtunk pácienseink számára.

Fájó érzékeny fogak

A fájó, érzékeny fog mindenképp kivizsgálást érdemel, számos probléma állhat a hátterében.

Ínyvérzés

Sok esetben nem vesszük elég komolyan ezt a tünetet, pedig hosszútávon kezeletlensége komoly problémát, fogágybetegséget is okozhatt.

Foghiány

A hiányzó fogak nem csak esztétikai problémát jelenthetnek. A foghiány komoly egészségi problémát is okozhat. A fogakak pótlására több megoldás is kínálunk.

Szuvas fog

A fájó érzékeny fog hátterében leggyakrabban szuvasodás áll. Ez általában megoldható fogtömés készítésével, de szükség lehet akár fog gyökérkezelésére is.

Szabálytalan fogsor

A fogszabályozás ma már nem olyan kellemetlen és hosszadalmas procedúra, mint ahogy ez képzeletünkben él. Olyan modern és gyors megoldásokat kínálunk, amik akár észrevehetetlenek maradnak a szabályozási folyamat ideje alatt.

Elszíneződött fogak

Professzionális fogfehérítő eljárásaink közül segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbbet.

Esztétikai pótlások

Sok minden pótolhatatlan az életben, de a fogpótlások terén nagyot fejlődött a technológia. Olyan precíziós fogtöméseket, betéteket, héjakat, koronákat kínálunk, amik természetes hatást keltve garantálják hosszú időre foga egészségét és szépségét.

Fájó, kattogó állkapocs

A gyakori fejfájás, gyorsan kopó, érzékeny fogak mögött gyakran bruxizmus, éjszakai fogcsikorgatás, illetve ennek hosszútávú kezeletlensége esetén állkapocsizületi elváltozások állhatnak.

Kopott, sérült fogak

Felgyorsult világunkban a minket ért stressz akár komoly fogászati problémákat is okozhat, főleg, ha nem vesszük komolyan a tüneteket.

Ragyogó mosoly

Hallott már a mosolytervezésről? A tökéletes mosoly ma már mindenki számára elérhető. A cél az, hogy olyan módon állítsuk helyre, alakítsuk át a frontfogakat, hogy azok a lehető legjobban illeszkedjenek az Ön egyéniségéhez és arcához.

Mozgatható, kilazult fogak

A fogágybetegség több embert érint mint gondolnánk. Ennek előrehaladott állapota esetén a fogak kilazulnak, mozgathatóvá válnak. Tartós kezeletlenség esetén a betegség a fogak elvesztésével jár.

Letört fogak

Letört a fog? Legyen szó balesetről, vagy a fog szerkezeti meggyengüléséból adódó problémáról, számos megoldást kínálunk. Az eredmény pedig a megszólalásig hasonló lesz eredeti fogára.

Szeretünk pácienseink kedvébe járni

A hónap ajánlata

Nyári ajánlatunk

Ha szeretné megőrizni fogai egészségét, akkor a fogkő-eltávolítás, azaz a szájhigiéniai kezelés félévente egyszer elengedhetetlen! Ön is a halogatósok közé tartozik? Segítsünk, hogy könnyebben rászánja magát.
Kattintson havi ajánlatunkért!

MEGNÉZEM

Állandó kedvezményeinket itt találja

MEGNÉZEM

Tegyen egy sétát új rendelőnkben!

VIRTUÁLIS SÉTA

Témák, amelyek érdekelhetik

Kérdése van? Írja meg!

  Időpontkérés

  KAPCSOLAT

   

  1121 Budapest, Zugligeti út 60.
  Tel.: +36 30 228 3199
  Email: info@souldental.hu